Celebrate Books Unboxing: Stories That Create Music

Richting Yalfest toe had Celebratebooks een aantal acties staan op Yalfest. Als je naar Yalfest kwam, kon je wat goedkope boxen kopen die nog over waren. Ik was de eerste die op een box reageerde, dus tijdens het evenement haalde ik deze op. Stories That Create Music leek me een toffe box en voor maar 15 euro wilde ik hem zeker hebben. Ik wist de inhoud al van de box, dat was geen geheim, maar ik vond het alsnog erg leuk om het pakket open te maken!

 

Het boek in de box is The Beauty That Remains, een boek over rouw, verdriet en muziek. Ik ben best benieuwd naar dit verhaal en ik vind de cover erg mooi! Het is een grote hardcover met flap en de buitenkant glimt lekker. Hopelijk kan ik hem snel lezen!

Het boek had ook een bookplate, zodat je toch een handtekening hebt van de auteur. Hierbij ook de binnenkant van het boek. Niks bijzonder op de voorkant, maar ik denk dat dat ook het duistere randje laat zien van het boek. Heel mooi aan de buitenkant, maar de inhoud is misschien zieliger dan je denkt.

Dan hebben we de kaart van de box en de quotekaart. Ook deze vind ik erg leuk gemaakt! Minder kleurrijk dan de cover zelf, maar dat is ook prima.

CelebrateBooks heeft ook een kwartet in hun boxen zitten. Deze keer zijn er vier kaarten van dieren! Zo zijn er dieren van Spellslinger, Iskari, Throne of Glass en Harry Potter. De bovenste twee zijn van boekcovers, de onderste twee zijn illustraties, die ik allemaal erg leuk vind. Zo leuk dat je een heel kwartet kan verzamelen!

Dan komen we nog een bij een badzoet van Oriandle en een kaars van Letters and Lights van Eleanor & Park. Eleanor & Park vond ik een prachtig boek en muziek speelde er inderdaad een rol, dus erg leuk dat ik deze kaars heb. De geur is wel iets vreemd en de afwerking in de kaars vind ik niet erg fijn, maar ik ga de kaars zeker uitproberen.

Tot slot hebben we nog deze mooie mok. Wat een prachtige illustratie! Deze is gemaakt door TJ Lubrano. Dit is van Belle en het Beest.

Dit is de inhoud van de box! Ik vind hem erg leuk en ik ben erg blij met dit koopje. Het boek ziet er erg mooi uit, ik ben dol op de kaarten er in en de mok is ook een mooie toevoeging (hoewel ik bij Jessica wel las dat de laatste tijd er heel veel mokken in de boxen zitten). Heb jij deze box ook in huis en wat vond jij van de inhoud?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.