De cadeautjes die ik kreeg voor mijn verjaardag #1

Eind oktober was ik jarig, dus dat was een reden om feestjes te geven! Ik ben erg verwend door vrienden en familie, dus ik laat je graag al mijn cadeautjes zien. Naast wat boekenbonnen en geld (die zeker gebruikt worden, dus in een later blogje zie je waar ik het aan heb uitgegeven), heb ik ook presentjes gekregen. Bij deze: bedankt iedereen voor alle cadeautjes!

 

Van de buren kreeg ik een keukenschort en een boek voor wentelteefjes. Mijn zusje kreeg dit ook (maar dan een ander boekje), dus wij gaan denk ik veel lekkernijen maken…

Vrienden gaven mij vijf figures van Pokémon. Eevee is een van mijn favoriete Pokémon, dus nu heb ik Eevee, Pikachu en drie Eeveelutions! Deze ga ik mooi in mijn boekenkast plaatsen. Daarbij zijn de figures erg leuk bij de release van Pokémon Let’s Go Eevee en Let’s Go Pikachu!

Naast de figures kreeg ik nog wat extra’s van vrienden, maar daar was ik dus niet echt blij mee… Ik heb dus een hekel aan minions, dus als grap gaven ze een maak-je-eigen-Minionmuts… Ik heb zelfs een livestream gemaakt op Instagram waarin ik de muts maakte, maar hij werd zo lelijk, haha! Het speldje brak zelfs, de lijm was niet goed en alles was scheel. Wel ontzettend hilarisch met de Instagramchat!

Van huisgenootjes kreeg ik eht Dilemma-op-Dinsdag-spel, een ontzettend leuk spel! We hadden het meteen gespeeld en dat resulteerde tot een hilarische avond vol discussies over dilemma’s. Ook kreeg ik een opblaaspizza voor als ik weer wekelijks ga zwemmen. In ieder geval goede motivatie, die pizza ziet er hilarisch uit!

Van een ander huisgenootje kreeg ik A History of Magic, die wilde ik al een tijdje hebben! Het bevat veel informatie over het Harry Potter-universum, deze ga ik snel lezen!

Ik zit in het bestuur van mijn dispuut en van mijn medebestuursgenoten kreeg ik deze Flareon. Ik heb al een paar Eevee-knuffels, maar Flareon had ik nog niet. Hij is zo leuk en pluizig, die hoort nu bij mijn mooie collectie!

 

Dit zijn de eerste cadeautjes die ik kreeg voor mijn verjaardag. Er is nog een hoop, dus er komen meer blogjes met mijn cadeautjes! Welk cadeautje vind jij tot nu toe het leukst?

2 reacties

  1. Pokémon! 😀
    Leuke cadeautjes, behalve dan de muts haha :p
    Bij zulke dingen gaat het vaak meer om de lol dan het hele cadeautje zelf!

  2. Oh die plushie <3 <3
    Ik hou dus wel van de minions maar nu kreeg ik voor mijn verjaardag dus een kinder horloge van de minions. 😛 Gelukkig heb ik een zoontje waar die straks naar toe kan haha.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.