De cadeautjes die ik kreeg voor mijn verjaardag #2

Mijn verjaardag was een half maandje geleden en ik had er zo van genoten! Ik had ontzettend veel cadeautjes gekregen, dus ik kan meerdere blogjes opschrijven waarin ik vertel wat ik heb gekregen. Hier kan je het eerste deel lezen. Nu vertel ik over een heel persoonlijk cadeau, waar ik flink wat feels bij kreeg… Mijn fangirl had namelijk iets geregeld… Ze had namelijk een berichtje naar Sarah Moore Fitzgerald gestuurd, een van mijn favoriete auteurs. Zij is auteur van De appeltaart van hoop, een boek dat ik zo hard heb gepromoot dat het in Nederland een succes werd. Mijn fangirl regelde een hele bijzondere verrassing…

 

Tijdens het feestje voor familie en wat vrienden gaf ze mij een pakketje. Ik wist dat ze met iemand aan het praten was en dat ik een pakketje zou ontvangen, dus ik had al meteen vermoedens dat Sarah Moore Fitzgerald hier achter zat… Ik had gelijk! In het pakketje waren er twee boeken, namelijk The List of Real Things (erg mooi verhaal, zie hier mijn recensie) en The Apple Tart of Hope. Haar nieuwe boek kreeg een andere uitstraling dan haar vorige boeken, dus De appeltaart van hoop is nu in een nieuw jasje. Hij is zo mooi!

De boeken waren ook nog eens gesigneerd, hoe leuk! Ook waren er wat boekenleggers erbij gedaan. Zie hier hoe Sarah Moore Fitzgerald mij feliciteert in haar boek.

Ook had ze het andere boek gesigneerd. Pfoeh, wat een compliment dat ze schrijft in dit boek! Ik vind het ook heel mooi dat de illustraties van de cover aan de binnenkant zitten. Wat een lieve vrouw!

Op mijn verjaardag was er een nog groter cadeau, want mijn fangirl en ik gingen Facetimen met Sarah! Het was iets later dan verwacht, maar ze belde me en ik was meteen in shock, maar nam de telefoon meteen op. Ze feliciteerde me meteen met mijn verjaardag, vroeg of ik leuke cadeautjes had en wat ik nog verder die dag ging doen. Ze vertelde ook dat ze me zo bedankt voor alle mooie recensies van haar boeken. Ze zei dat ik had geleid tot het succes van De appeltaart van hoop en dat ze me zo waardeert omdat ik boeken zo promoot, omdat boeken de wereld mooier kunnen maken. Zo lief! Daarbij zei ze dat ze ons zeker eens wil ontmoeten. Mochten we ooit naar Ierland willen gaan, zei ze zelfs dat ze wel een plekje kon regelen om te overnachten… Kan ik al mijn koffers inpakken?

Tot slot kreeg ik van mijn fangirl Sarahs eerste boek, Back to Blackbrick. Dit was het enige boek dat ik nog niet had, dus nu heb ik mijn collectie compleet!

Wauw, ik wist niet dat ik zo’n prachtig cadeau zou krijgen met een mooie herinnering. Ik heb eindelijk Sarah gesproken! Nu hopen dat we ooit in het echt elkaar gaan ontmoeten, want ze is een ontzettend lieve vrouw. Haar boeken kunnen de wereld beter maken en ik voel me zelfs na een van haar boeken een beter persoon. Zo veel liefde voor haar boeken!

 

Dit was het tweede deel van mijn cadeautjes. Er is nog genoeg om te laten zien, dus ik ben nog lang niet klaar! Deze cadeautjes hebben in ieder geval een speciaal plekje in mijn hart…

Welk cadeau dat je kreeg heeft voor jou veel emotionele waarde?

2 reacties

  1. Wauw, wat vet! Heel veel plezier met de boeken 🙂

  2. Wauw wat ontzettend cool!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.