De cadeautjes die ik kreeg voor mijn verjaardag #3

Mijn verjaardag was al een tijdje geleden, maar ik heb nog steeds niet alle cadeautjes laten zien die ik heb gekregen. Het is gewoon zo veel! Ik wil in ieder geval mijn familie, vrienden en kennissen bedanken voor alle leuke cadeautjes!

 

Van wat vrienden kreeg ik wat chocola, maar ook een fondue setje voor chocola. Damn, dat wordt lekker! Ook kreeg ik een grappige kijker waardoor ik weer precies een vijfjarig jochie ben geworden die zich daar uren mee kan vermaken.

Ik kreeg nog een boek van de Sword Art Online reeks. Ik moet nog deel 9 tot en met 12, maar dit is in ieder geval een goede aanmoediging om de rest in huis te halen! De cover is in ieder geval erg tof en ik ben erg benieuwd naar deze boeken, aangezien het derde seizoen van de anime ook is begonnen.

Mijn fangirl had groot uitgepakt voor mijn verjaardag. Zo wist ze de Funko Pop van Rose Quartz uit Steven Universe voor mij te scoren. Nu heb ik Steven, Lion, Garnet en Rose! De Funko is echt heel mooi, dus die komt bij mijn verzameling. Daarbij kreeg ik heel veel mooie artwork van Naomi Lord. Zij heeft stickers gemaakt van Peridot, Lapis Lazuli, Ruby en Sapphire en Pearl. Wat zijn ze toch mooi!

Ik kreeg zelfs nog meer mooie stickers. Zo had ik er twee gekregen van Over the Garden Wall, eentje van Stranger Things, eentje van Fantastic Beasts en twee verschillende soorten stickers van Luna Lovegood. Wat werd ik toch verwend!

Tot slot hebben we nog een grote kaart met vele personages van de Wizarding World, inclusief dieren die bij hun passen. Hier kan ik echt heel lang naar staren, want alle personage en hun dier zijn zo leuk bedacht!

Daarbij kreeg ik nog wat leuke boekenleggers, zoals twee van Harry Potter en The Hunger Games. Voor de rest kreeg ik drie boekenleggers van EpikPage: eentje van Daenerys (Game of Thrones), Katniss Everdeen en Edward Elric (Fullmetal Alchemist). Wat zijn ze mooi!

Er is nog een laatste cadeau dat ik kreeg, namelijk nog wat boekenbonnen (als ik eenmaal boeken heb gekocht, zal ik die laten zien in mijn maandelijkse haul, maar ik ga waarschijnlijk het tweede deel van Iskari en Zij en ik van Nic Stone kopen) en wat geld. Wat ik deed van het geld? Ik ga de speciale Pokémoneditie kopen van de Nintendo Switch, inclusief Pokémon Let’s Go Eevee en de Pokéball! Het geld dat ik kreeg was al een deel van de Switch, dus ik hoef maar een klein beetje te betalen ervoor. Supertof! Ik ben heel benieuwd naar Let’s Go Eevee, dus als ik die eenmaal in huis heb ga ik hem lekker veel spelen.

Wat was jouw leukste cadeau van je meest recente verjaardag?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.