De Harry Potter Adventkalender was magisch!

In november bestelde ik de Harry Potter adventkalender bij Gator, aangezien ik maar al te graag 24 Funko Pop Mini’s wilde hebben! Deze box was rond de 50 euro en bezit dus een adventkalender met 24 personages van de Harry Potter-reeks, maar dan de kleine variant van de Funko Pops. Ongeveer 2 euro per Funko Pop dus, dat is een prima deal! Graag laat ik je zien welke Funko Pops er te vinden zijn in deze adventkalender, dus laten we de Funko Pops even doornemen!

 

In de kalender zitten er een hoop Weasleys. Zo hebben we Ginny, maar ook Ron, Fred en George in hun kersttruien. Zo leuk! Daarbij is er ook nog een extra Ron te vinden die een Hogwarts-kostuum aan heeft.

Ons gouden kwam ook uiteraard aan bod. Je hebt Ron al gezien, maar ook Hermelien kan je zien in twee varianten: eentje met haar Hogwartsuniform en een boek, maar ook de Hermelien in de derde film. Harry komt zelfs drie keer voor. Hij is er in zijn schoolkleding, maar ook in een kersttrui en eentje uit de eerste film, nog voordat hij in Hogwarts is.

Er zijn nog meer leerlingen uit Hogwarts die in de adventkalender zitten. Zo hebben we Neville/Marcel, Luna en Draco! Vooral Luna vind ik leuk in haar speciale bril en haar tijdschrift.

Ook de leraren en de geesten in Hogwarts worden niet vergeten. Snape, Lupin, Hagrid, McGonnagall, Dumbledore, Haast Onthoofde Henk en Jammerende Jenny zijn ook van de partij! Hagrid is ook iets groter dan de rest van de Funko Pops.

Naast alle tovenaars, zijn er ook nog dieren die in de adventkalender zitten. Zo hebben we een Terzieler, Hedwig, Dobby (niet echt een dier, maar een huiself) en de kat van Hermelien. Vooral de kat is heel aandoenlijk. Kijk hem nou boos kijken!

Dit zijn alle Funko Pops die in de adventkalender zitten. Ik vind ze in ieder geval erg tof! Sommige Pops zijn alleen erg wankel, maar met kleine onderstukken kan je ze vast recht houden. Ik hoop in ieder geval dat volgend jaar er meer soorten adventkalenders gaan komen, want dit was wat mij betreft een succes!

Heb jij de Harry Potter Adventkalender ook gekocht, hoe vind jij hem?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.