Dutch Comic Con Haul 2019

Afgelopen weekend ging ik twee dagen naar Dutch Comic Con en ik had het erg naar mijn zin! Naast cosplayen, mensen spreken en activiteiten op de conventie doen, heb ik ook wat leuke dingen gekocht. Ik wilde niet al te veel uitgeven, maar voor een klein bedrag heb ik toch een hele leuke buit binnen!

 

Ten eerste ging ik las het kraampje van @nimfeemos_art, een hele leuke artist met een hele mooie tekenstijl! Ze maakte ook commissions, dus voor 10 euro maakte ze deze tekening. Ik vroeg of ze mijn fangirl en ik kon maken. Ik met een Eevee, zij met een Pusheen. Zie hier het resultaat! Ik ben echt dol op deze tekening en ga hem zeker inlijsten. Ga dit account zeker volgen, want ze Nimfeemos is heel creatief en ze doet ook commissions voor Dungeons & Dragons-personages.

Bij Pep Comics haalde ik het tweede deel van Sword Art Online: Alternative, een nieuw verhaal in de game Gun Gale Online. Ik had het eerste deel al en deze manga kon ik voor de helft van de dollarprijs krijgen. Ideaal! In de dealerroom was er een standje die Nederlandse comics verkocht, waaronder Umbrella Academy (de inspiratie voor de gelijknamige Netflixserie). Heel tof om te hebben en hij was maar 5 euro! Hopelijk gaat door de serie de verkoop hard en komen er misschien vertaalde vervolgdelen.

@tillanddill is een webshop met vele mooie boekenleggers en printjes. Ze hadden laatst hun 4 elements-serie opnieuw gemaakt, nu is die nog mooier geworden! Ik ga de oude versie zeker met de nieuwe vergelijken. Daarbij kreeg ik nog een gratis boekenlegger erbij, die iedereen kreeg als ze wat bij de kraam haalden. Check ze vooral, want deze webshop komt onder andere ook bij Yalfest en andere toffe evenementen!

Eveline Verburg had ook hele mooie boekenleggers en printjes, dus daar haalde ik er eentje van Harry Potter en The LegendofKorra. Daarbij kreeg ik een klein printje van Fullmetal Alchemist. Zo tof! Als je deze illustrator wil volgen, kan e haar in ieder geval vinden op Instagram onder de naam @allenvooreef.

Tot slot haalde ik bij de Pop Shop uit Haarlem twee Funko Pops die waren afgeprijsd, namelijk van Jim en Toby! Ik ben dol op deze serie (te zien op Netflix), dus ik was erg blij dat ik deze twee voor een lage prijs kon halen.

Dit is mijn haul van Dutch Comic Con, maar mijn fangirl heeft ook een hoop gehaald! Check vooral haar Instagram (@thequeenofgeek).

Heb jij nog wat leuks gehaald op Dutch Comic Con? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.