Dutch Comic Con Winter Edition 2018 Haul

Twee weken geleden was ik op de wintereditie van Dutch Comic Con. Ik had het hier ontzettend naar mijn zin, check vooral mijn verslag! Hoewel mijn fangirl en ik rustig aandeden met onze aankopen, hebben we toch nog wat leuke spulletjes in huis gehaald. Deze laat ik graag aan je zien, zodat jij ook zo enthousiast wordt over Dutch Comic Con, want je kan er zo veel mooie dingen halen.

 

Mijn fangirl had de komende spulletjes gekocht. Zo had ze de sad face Porg Funko gehaald, maar ook de Funko Pop van de Chewacabra (van Fantastic Beasts). Ze vond ze allebei heel cute, dus die kon ze niet laten liggen! Ook kocht ze bij Pep Comics (een grote stand waarbij graphic novels en manga voor de helft van de dollarprijs die staat aangegeven op het product wordt verkocht, een koopje dus) een manga van Alice in Wonderland en Prince Charming, een geweldige graphic novel tweeluik die ze digitaal had gelezen voor een recensie voor Fantasywereld, dus nu heeft ze de graphic novel ook als fysiek exemplaar. Nu het tweede deel nog regelen! Ook kocht ze wat mooie kaarten van onder andere Edward (Fullmetal Alchemist), een Niffler, Dobby, Alice en the Mad Hatter.

Zelf kocht ik wat mooie buttons. Er was een stand met buttons voor 1 euro en nog veel buttons van Steven Universe zaten erin. Die kon ik niet laten liggen! Uiteindelijk heb ik acht verschillende buttons kunnen scoren, maar bij een andere stand heb ik drie buttons gekocht van The Dragon Prince.

Bij de Pep Comics ben ik ook los gegaan. Zo kocht ik het eerste deel van Log Horizon (ik heb de anime gezien, dus wilde ook eens de manga uitproberen, hoewel deze volgens mij andere verhaallijnen heeft), Sword Art Online Calibur (de manga die is gebaseerd op het tweede deel van het tweede seizoen), de manga van The Mortal Instruments en het boek van Your Name.

Verder kocht ik nog twee comics. Zo kocht ik het eerste deel van Saga. Ik hoorde zo veel lovende verhalen over deze graphic novels, dus ik heb het eerste deel gekocht om te kijken hoe het is. Ik heb hem nu al gelezen en ik vond de serie nogal vreemd, maar het intrigeerde me wel en als ik het tweede deel bij een volgende conventie goedkoop zie liggen, zou ik hem wel meenemen. Ook kocht ik de eerste graphic novel van Over the Garden Wall, die zich afspeelt na de serie, dus een soort vervolg! Hier heb ik erg van genoten, het sfeertje van de comic past erg bij de serie en ik ben zeker benieuwd naar de vervolgdelen.

Dit zijn de aankopen van Dutch Comic Con Winter Edition! Wij zijn blij met de aankopen, daar gaan we nog even van genieten! Een vrij bescheiden haul, aangezien ik normaal veel meer haal… Ach ja, dat doen we wel een andere keer! Ben jij nog naar Dutch Comic Con geweest en zo ja, wat voor leuks heb jij er gekocht?

2 reacties

  1. Wij kochten sleutelhangers… Maar wel van supernatural dus goud waard.

    1. Hahaha, prachtig! B)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.