Dutch Comic Con Winter Edition 2019 Haul

Afgelopen weekend ging ik naar de wintereditie van Dutch Comic Con, weer een geweldige conventie waar ik op de zondag enorm van genoot. Uiteraard wilde ik wat leuke dingen kopen, en dat was zeker gelukt! Ik heb maar een paar tientjes uitgegeven, maar ik kwam toch thuis met geweldige aankopen.

Bij de stand van Clarkes kon ik deze twee boeken van The Crimes of Grindelwald halen, voor bij elkaar maar twintig euro! Echt een koopje, nu kunnen de boeken mooi bij de boeken van de eerste film, aangezien ik die al in bezit heb.

Ik heb al twee Funko Pops van Trollhunters, maar op Comic Con kon ik de Funko vinden van Claire, die ik nu kan plaatsen bij Jim en Toby. Zo leuk! Hij was ook maar een tientje, wat ontzettend mee valt. Trollhunters is echt een geweldige serie, dus ik raad hem zeker aan om te kijken!

Bij de stand van Nintendo kon je een code halen om een shiny Lunala of Solgaleo te halen voor Pokémon (Ultra) Sun/(Ultra) Moon. Ik heb dus binnenkort een shiny legendarische Pokémon in bezit!

Ik kreeg laatst mail van Cindy Paul, auteur van For Ever! De auteur en de illustrator sprak ik vorig jaar op Comic Con en toen hadden ze het al over het boek, nu is het boek uit en ik mag hem recenseren! Ik kocht meteen vijf mooie boekenleggers erbij, aangezien de stand zowel het boek als merchandise van het boek had. Check vooral de site van dit boek, zodat je meteen meer van de merchandise kan zien!

Mijn fangirl kocht wat merchandise bij Tillanddill en ze gaven nog een extra gratis boekenlegger, zodat ik er ook eentje had! Deze vind ik er erg tof uitzien, erg magisch!

Tot slot wat geweldige buttons van Hellopixlpanda, zo leuk! Ik haalde wat buttons van Avatar, The Dragon Prince en Good Omens. Ik kon haast niet kiezen welke ik moest nemen, want ze had zo veel leuke! Ik hoop zeker tijdens de volgende conventie meer buttons te scoren bij haar, want ze zijn echt prachtig. Mijn favoriet is die van Zym (het blauwe draakje), die is echt schitterend!

Dit is mijn haul van Dutch Comic Con Winter Edition. Heb jij er nog wat toffe dingen gescoord? Laat het me weten! En ben je benieuwd naar de dingen die mijn fangirl heeft gekocht? Dat kan je hier zien!

1 ping

  1. […] je benieuwd naar NerdyGeekyFanboy’s haul? Die kun je hier […]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.