Dutch X-Mas Con Haul

Dutch X-Mas Con was een geslaagd weekend, zeker als je kijkt naar de merchandise die ik er heb gekocht. In eerste instantie wilde ik niet veel kopen, maar toen ik eenmaal op de conventie was, moest ik toch wat kopen. Zie hier wat ik allemaal heb gekocht!

 

Bij één van de gangen in de merchzaal waren veel tekenartiesten. Ik kocht drie buttons: eentje van Steven (van Steven Universe) van Doodling Dorks en twee buttons van een van de dames van IndouJinshi, namelijk Morty uit Rick and Morty en Eleven uit Stranger Things. Van deze drie series had ik nog geen buttons, dus ik ben erg blij dat ik deze aan mijn collectie kan toevoegen! Elke button was maar 1 euro, dus ik heb mij nog redelijk weten in te houden…

Op de conventie kocht ik ook het Solgaleo-Alola-pakket, met drie kaarten van de nieuwe starters! Er zit een grote kaart van Solgaleo in, drie kaartenpakjes (waar wat redelijk leuke kaarten in zaten), drie starters van Alola en de pin met de starters.

Daarnaast heb ik vijf mystery-Pokémonkaartenpakjes gekocht, elk voor 1 euro waarin 10 kaarten in zitten. Normaal kost een pakket van 10 kaarten rond de 5 euro, dus dit was erg goedkoop! Er zaten alleen niet veel kaarten in die ik heel graag wilde, maar ik vind het idee erg leuk.

Dit was mijn haul van Dutch X-Mas Con! Op een ding moet ik nog wachten voordat het (hopelijk) binnen is, maar daar zal ik een apart blogje aan wijden. Ik ben in ieder geval erg blij met de aankopen die ik heb gedaan, laat een volgende conventie maar snel komen!

Wat heb jij gekocht bij Dutch X-Mas Con?

2 reacties

  1. STRANGER THINGS !!! <3

    Sorry, ik liet mijzelf even gaan. 😉

  2. Die buttons zijn wel heel leuk!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.