DVD Haul

De afgelopen maand heb ik de CEX ontdekt, een tweedehands winkel vol games, gameconsoles, mobieltjes en dvd’s. Toen ik zat rond te snuffelen bij de dvd’s, zag ik onwijs veel leuke films voorbij komen voor een hele lage prijs. Een filmpje kijken op zijn tijd vind ik heel lekker, dus ik nam er een paar mee! Ik laat hier al mijn aankopen zien, een mooie aanwinst naar mijn idee!

 

P1070613

Als eerste beginnen we met de drie Jackassfilms. Deze film zijn simpel gezegd een stelletje idioten die de meest gekke trucs uithalen. Meestal komt er flink wat pijn bij te kijken of kunnen de gasten flink voor schut gezet worden. Ik vind deze films erg hilarisch, de dingen die ze bedenken zijn zo gestoord! Je moet alleen wel een sterke maag ervoor hebben, want sommige stukken zijn echt heel smerig. Ik heb alle films nu gezien en ik kijk er zeker naar uit om nog alle extra’s te gaan zien!

P1070614

Ook waren er wat kinderfilms die ik besloot mee te nemen. Ten eerste heb ik Phineas & Ferb Dwars door de tweede dimensie gekocht, aangezien ik goede herinneringen had aan die film en hem graag nog een keer zie!

Up is één van mijn favoriete films en deze had ik al een hele lange tijd op mijn verlanglijst staan. Voor 4 euro kon ik hem daarom niet laten liggen! Ik heb hem al bekeken en alweer vond ik de film fantastisch, deze ga ik nog vaak kijken!

Pokémonfilms vind ik altijd wel leuk om te hebben, dus Pokémon Giratina en de krijger van de lucht nam ik ook mee. Ook al gezien, helaas wat minder. Ik had het idee dat de makers even 4 verschillende legendarische Pokémons in één film wilden stoppen aangezien Pokémon Diamond en Pearl een overload had aan legendarische Pokémon, dus tegen het einde aan moest opeens uit het niets een extra legendarische Pokémon erbij komen, een beetje te veel van het goede.

P1070615

Two And A Half Men vond ik vroeger een hele leuke serie en het eerste seizoen had ik al op dvd. Toen ik ook het tweede seizoen zag liggen, moest die uiteraard mee! Ik denk dat ik deze serie weer eens moet gaan kijken met mijn familie, vroeger konden we er altijd enorm om lachen!

Als laatste kocht ik Avatar, een film die gewoon geniaal is. Die moet ik gewoon weer een keertje opnieuw gaan kijken! Die komt dus snel aan de beurt als ik even een dagje vrij heb.

 

Dit was mijn DVD-buit. Weer genoeg om te kijken! De CEX heeft vestigingen in verschillende plaatsen van Nederland. Bij deze winkel kan je ook je eigen elektronica inleveren voor wat geld en je kan een eigen pasje aanmaken om te sparen voor kortingen. Ik hoop in ieder geval vaker een bezoekje te brengen in één van de winkels, want zo goedkoop aan dvd’s en series komen is een feestje!

Ben jij al eens bij de CEX geweest?

2 reacties

  1. Jackass is inderdaad geweldig en super lachen ! 😀
    En CEX is een heel erg verleidelijke winkel… beetje TE soms 😛 haha

    • Vera op mei 8, 2016 om 10:05 am
    • Reageer

    Ik ben nog niet bij CEX geweest. Nu weet ik dat deze fantastische winkel op het Zuidplein zit, ga ik er zeker naartoe!!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.