Dvd Haul

Een filmkijker ben ik zeker. Al doe ik het alleen, met een groepje vrienden of fantaseer ik dat Jennifer Lawrence samen met mij een film kijkt, het is heerlijk om even goed te gaan zitten voor een film. Popcorn of chips erbij of wat chocola, daar zeg ik geen nee tegen! De afgelopen maand had ik opeens een vriendin die een groot deel van haar dvd-collectie verkocht. Het was erg goedkoop en hoe meer dvd’s je kocht, hoe goedkoper het werd per dvd. Ik ging nogal hard en nu heb ik een flinke collectie aan dvd’s in bezit, naast mijn andere dvd’s… Ik kan het niet laten om even te laten zien welke dvd’s ik nu in bezit heb, want ik ben best blij met mijn aankopen!

P1060811 bewerkt

Pirates of the Caribbean – film 1 t/m 4

Om eerlijk te zijn heb ik de films van Pirates of the Caribbean maar deels gezien. Deel 4 had ik wel compleet bekeken, maar voor de rest heb ik alleen maar korte stukken gezien van de eerste drie films, shame on me! Uiteraard moest ik deze dvd’s dus hebben, zodat ik eindelijk het verhaal van Jack Sparrow kan zien! Er zijn zo veel fans van de film, ik moet er ook een enorme fan van worden!

Scary Movie – film 1 t/m 4

Scary Movie zijn echt vreselijke, kinderachtige, oversekste, slechte films, maar ach, als ik wat meer korting kan krijgen, deed ik de films er maar bij. Ik had als het goed is deel 3 en 4 al gezien, dus ik kan toch wat nieuwe beelden zien. De eerste film keek ik vorige week en was echt zo slecht, maar ik moest soms toch nog aardig lachen.

Lord of the Rings Trilogy

Aangezien ik weer op avontuur wil gaan met Frodo. Iemand zin in een Lord of the Rings marathon?

P1060812 bewerkt

X-men films

Ik ben steeds meer gaan houden van superheldenfilms, maar de films van X-men heb ik nog niet gezien. Wel weet ik dat Jennifer Lawrence in één van de films speelt, dus dat was mijn voornaamste reden om de dvd’s te kopen.

The Dark Knight Trilogy

Bij de boekenvoordeelshop stond deze box in de uitverkoop voor 15 euro, maar achteraf ging er nog 30% van af! De Batmanfilms vind ik erg gaaf, hoewel ik de eerste film nooit had afgekeken. Dit deed ik afgelopen week en ja hoor, de hele trilogie is fantastisch! Binnenkort hoop ik nog de andere twee films te kijken. The Dark Knight vind ik het gaafst, aangezien de Joker daarin voorkomt, de beste schurk ooit!

P1060813 bewerkt

Ice Age 1,2,3

De eerste Ice Age film vind ik echt fantastisch en hadden we ooit eerst op videoband, maar nu hebben we hem eindelijk voor de dvd! Deel 2 vond ik wat tegenvallen, maar de derde vind ik dan wel weer erg leuk.

Madagascar

Een van mijn favoriete films ooit. We hadden een gebrande dvd, maar nu hebben we gewoon een legale versie. Deze film heb ik al meer dan twintig keer gezien en ik kan er geen genoeg van krijgen! Hopelijk snel weer een keertje zien.

Ratatouille

Een film waarbij ik altijd zin heb om opeens te gaan koken, tot ik erachter kom dat ik niet zo goed ben als Remi.

Hoe tem je een draak

Deze film vond ik ook erg leuk, hoewel ik een groot deel van het verhaal ben vergeten. Tijd om mijn geheugen eens op te frissen dus!

Corpse Bride

Corpse Bride heb ik al een stuk of vijf keer gezien en vind ik door de animatiestijl heel tof. Dat lugubere sfeertje wat toch leuk gevonden kan worden door kinderen is fantastisch, dus deze hoop ik ook snel weer eens te gaan zien.

Coraline

Een tip van degene waarbij ik de dvd’s heb gekocht, schijnt ook wel lekker creepy te zijn. Daarbij is hij in 3D, dus daar ben ik ook wel benieuwd naar.

Earth de reis van je leven

Een natuurdocumentaire die ik zes jaar geleden keek en die ik heel mooi vond. Diertjes kijken is nog nooit zo leuk!

Lemony Snicket’s Ellendige Avonturen

De serie van Lemony Snicket komt binnenkort op Netflix, maar de film vond ik ook erg leuk. Jim Carrey is een fantastische acteur en de hele film vond ik erg spannend. Daarbij heb ik eens gespeeld in een toneelstuk gebaseerd op de film bij ons op school, waarin ik Klaus speelde (de jongen van de familie Beaudelair).

Dr. Seuss How the Grinch stole Christmas

Een fantastische kerstfilm, alweer met de geniale Jim Carrey als de Grinch.

 

Dit waren alle films die ik kocht in januari. Ja, een hele hoop, dus ik kan weer een lange tijd vooruit! Binnenkort maar heel veel popcorn in huis slaan…

Welke films zou jij heel graag (met/zonder deze fanboy) willen zien?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wooow, zoveel! Wel hele goede films 😀 Coraline is inderdaad ook lekker creepy!

  2. veel kijkplezier. er zitten hele leuke films tussen.

  3. X-men vind ik echt geweldig, dus snel kijken! Coraline is inderdaad creepy (ik keek hem een keer op Halloween toen ik verkleed was als corpse bride), maar het vreemde is dat kinderen die film dus niet zo eng vinden. Misschien omdat als je ouder bent, pas ziet hoe ziek het eigenlijk is. En een LOTR marathon? Yessss.

  4. Coraline zag ik in het verleden al en toen vond ik hem erg leuk, nu weet ik eignelijk niet zo goed meer waar hij over ging.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.