Dynamiccon Haul

Vorige week was ik bij Dynamiccon, een ontzettend leuke cosplayconventie in Eindhoven. Hierbij heb ik naast het zien van cosplayers, het bijwonen van Q&A’s en het verkennen van Dynamo, ook nog wat leuke spullen gekregen/gekocht. Tijd om deze te laten zien! Ik heb niet al te veel aankopen gehad, maar wat ik heb is wel ontzettend leuk.

 

Ten eerste kreeg ik een DS-hoesje van iemand, wat is hij mooi! Mijn favoriete Pokémon Espeon staat erop en is een goede bescherming voor mijn Nintendo 3DS-XL. Hij is wel wat krapjes en het uiteinde steekt er een klein beetje uit, maar hij kan er niet snel uitvallen. Ik vind hem echt heel mooi geworden! Dit hoesje is gemaakt door Cotton Guard, die je hier kan vinden op Facebook. Ze heeft nog vele andere Pokémonhoesjes voor je DS, I WANT THEM ALL!

Als echte Pokémontrainer (ik was niet voor niets aan het cosplayen als Barry van Pokémon Diamond/Pearl) kon ik het niet laten om een Pokémonkaartenpakket te kopen. Dit was het goedkoopste pakket dat ik kon vinden en door de coole Pikachu en de Suicune was ik al snel benieuwd geraakt naar dit pakket. 

Dit pakket is een goed begin als je het kaartspel wilt leren. Je hebt een map waarop je het spel kan spelen, een hulpwijzer waarmee je het spel stap voor stap kan spelen, twee decks en benodigdheden voor het spel.

De decks die je krijgt moet je niet schudden, je kan meteen aan de slag! Het deck ligt op een bepaalde volgorde en met de instructies kan je het spel spelen. De hele verloop van het spel staat dus al vast, als je de instructies leest weet je al wie er gaat winnen. Het is dus voor de beginners die eens een spelletje willen spelen zonder al te veel te hoeven na te denken over hun strategie.

Naast de twee decks is er ook een hoesje waarin je je deck in kan stoppen, wat heel handig kan zijn als je het spel op professioneel niveau gaat spelen, zo kan je je eigen deck altijd bij de hand hebben!

Eerst maakte ik het pakketje van Pikachu Libre open. Hier zijn wat energy’s in te vinden, een potion en een Tierno (een trainerkaart die ik echt ontzettend handig vindt in het TCG-Online spel).

Naast de elektrische Pokémon zijn er ook Glameow, Purugly, Fletchling en een Taillow in te vinden. De laatste twee zijn niet heel handig, aangezien ze niet kunnen evolueren.

Als elektrische Pokémon hebben we Electabuzz en zijn evolutie Electivire (de Pokémontrainer in mij vraagt zich af waar Elekid is gebleven), Electrike en Manectric en een Blitzle. Naast de glanzende Pikachu Libre is er ook een normale Pikachu in het deck te vinden.

Het Suicune-pakketje is qua trainerkaarten en energykaarten ongeveer hetzelfde.

Naast de normale en glanzende Suicune, is er ook een Eevee (liefde voor deze Pokémon) en een Piplup (mijn favoriete starter in de vierde regio).

De andere waterpokémon kunnen allemaal evolueren en van elk zijn er 2. In het pakket zijn een Goldeen, Seaking, Froakie, Frogadier, Ducklett en Swanna aanwezig.

Voor de beginners is dit pakketje een goede start omdat je zo met gemak de basis van het spel kent. Daarbij zijn die Pikachu Libre en Suicune een mooie aanwinst voor mijn collectie, dus ik ben zeker blij met mijn aankoop! Ik heb weer zin om het kaartspel te gaan spelen…

 

Dit zijn mijn aankopen van Dynamiccon! Ik ben er heel tevreden mee (zeker met mijn Espeon hoesje), ik kan niet wachten tot de volgende conventie!

Welke Pokémon zou jij graag op je DS-hoesje willen hebben?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.