Een verrassingspakket van Funkopops.nl!

De fanatieke fanboys/fangirls onder ons hebben zeer waarschijnlijk een collectie aan Funko Pops in huis. Deze pops zijn kenmerkend door hun grote hoofdjes en dunne lichaampjes, maar ook andere soorten Funko Pops zijn nu ook beschikbaar. Tijdens mijn eerste Dutch Comic Con besloot ik een Funko Pop te kopen en sindsdien ben ik gek op deze pops. Ik heb nu al een aardige collectie, maar er zijn nog genoeg pops die ik zou willen toevoegen aan mijn collectie. Funkopops.nl is een grote webshop voor Funko Pops en benaderde mij voor een leuke samenwerking. Ik kreeg een verrassingspakket opgestuurd met Funko Pops in ruil voor een leuke en eerlijke review van de producten die erin zouden zitten. Zoals je al verwacht, zat ik al meteen met smart te wachten op de nieuwe aanwinsten voor mijn Funko Pop-collectie.

 

De pops waren goed verpakt in een kartonnen doos en kwamen ook snel aan bij mij thuis. Sommige verzamelaars houden de Pops in de doos, maar ik haal ze er altijd uit. Ze moeten natuurlijk wel kunnen shinen in de boekenkast! De dozen zelf zagen er prima uit, ik kon alleen maar wat kleine vlekjes ontdekken bij een van de dozen, maar dat was nauwelijks te zien. Je kan in ieder geval zonder enig risico Funko Pops bestellen, want ze komen veilig bij je aan.

Ik had mijn voorkeuren voor Funko Pops al aangegeven, dus ik kreeg vier Funko Pops opgestuurd die ik stuk voor stuk erg leuk vind! Uiteindelijk kreeg ik vier Funko Pops: twee van Harry Potter, een van Game of Thrones en eentje van One Punch Man. Laten we ze allemaal even apart bekijken, want sommige Funko Pops zijn erg gedetailleerd!

Laten we beginnen bij Bran Stark van Game of Thrones. Deze Funko is van de zevende editie van Game of Thrones (moet je nagaan hoeveel Funko Pops van Game of Thrones er wel niet zijn!) en ik ben zeker onder de indruk van de kwaliteit. De maliënkolder van Bran is heel verfijnd, wat erg mooi is om te zien. De Funko Pop-makers weten kleding echt steeds meer detail te geven!

Genos is een hele grappige en stoere superheld in One Punch Man (een hele leuke anime, ga hem kijken!). Zijn Funko Pop zit er ook erg tof uit! De Funko heeft dan niet de kenmerkende ogen van Genos, maar wel zijn cyborglichaam die er erg strak uitziet. Zijn haar is ook zo lekker typisch anime-achtig, heerlijk!

Dan komen we uit bij de Harry Potter-Funko’s. Ik vind Ginny de minste van de vier. Haar kleding is vrij simpel, het haar is ook vrij vlak en het hoofddeel sluit niet zo mooi aan bij het lichaam. Als je bij de verbinding tussen het hoofd en het lijfje kijkt, zie je dat het rondje wat uitsteekt, wat niet erg mooi is als je van onder kijkt. In een boekenkast moet deze dus wat lager staan zodat je dat niet ziet. Ik ben dan weer wel erg onder de indruk van Peter, die veel details heeft gekregen. Lichte wallen, zijn pukkels, zijn rattennagels en zijn stoffige kleding, het ziet er echt heel goed uit!

Ook vind ik het erg leuk dat de Funko Pops steeds meer unieke houdingen krijgen. Aan het begin van de Funko Pops waren de meeste pops vrij simpel, maar nu hebben ze allemaal leuke houdingen die perfect passen bij het personage.

Ik kan maar geen genoeg krijgen van Funko Pops! Ik hoop later dan ook een mooie boekenwand te hebben waarin ik al mijn funko’s in mijn boekenkasten kan zetten.

Funko Pops zijn zo schattig en zijn echt perfecte versieringen voor in je huis. Daarbij zijn er zo veel franchises waar ik nog Funko’s van zou willen hebben! Naast de normale pops kan je ook nog Dorbz verzamelen (wat kleinere bobbelige pops), RockCandy’s (die wat langer zijn en meer manga-formaten hebben), sleutelhangers, t-shirts en meer. Funkopops.nl heeft in ieder geval een mooi en ruim aanbod voor pops en daarbij heeft de site ook nog blogs waarin ze meer vertellen over Funko Pops (zoals de nieuwste releases en meer).

Ook heeft de webshop af en toe een sale, waarin ze bijvoorbeeld ook pops verkopen waarvan de doos licht beschadigd is. Zelf haal ik de Funko altijd uit de doos, dus als jij dat ook hebt kan je daardoor goedkoop aan een Funko komen! Ik heb in ieder geval een mooie aanvulling voor in mijn boekenkast, een collectie die alleen maar groter en groter wordt!

Welke Funko Pop(s) staat/staan er op jouw wish list?

 

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Game of Thrones heeft echt al super veel pops. Ik zou stiekem nog de pops van Gravity Falls willen hebben. 😉

  1. Jaaa die zijn zo leuk! Die hoop ik uiteindelijk ook compleet te hebben 🙂

 2. Wat een leuk artikel! Ik vind Peter er echt heel tof uitzien. Zelf zou ik graag nog wat meer Disney Funkopops willen, haha.

 3. Ik zou graag de Fraggle Rock collectie!

 4. Ik wil Professor Lupin graag nog een keertje aanschaffen. Maar ook Castiel (mét vleugels) en Malcolm Reynolds (Firefly) en …

  • anoukhoefmans op februari 11, 2018 om 6:34 pm
  • Reageer

  Wat tof dat je een verrassingspakket kreeg! Ik heb nog geen Funko Pops maar ik vind ze er wel cute uitzien. Ik ben bang dat als ik er één koop, dat mijn hele boekenkast zo vol staat haha 🙂

  1. Haha, dat is zeker waar! Sinds mijn eerste Funko moest ik gewoon meer meer MEER!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.