Fandom Haul: Marissa Meyer Event Haul

Vorige week was ik aanwezig bij het Marissa Meyer event, waar een aantal standjes van de partij waren. Zo was Lisa aanwezig met Proud Book Junk en was Emmy er met haar webshop Letters and Lights. Bij beide kraampjes had ik nog nooit iets gehaald, dus tijd om daar verandering in te brengen! Ik ging met flink veel aankopen naar huis, dus hierbij mijn haul van deze avond.

 

Aangezien een Cinder-kaars niet mag ontbreken tijdens een Marissa Meyer event, haalde ik deze bij Letters and Lights. De hak staat op de bovenkant en de kleur van de kaars past er perfect bij. Ik vind hem erg leuk staan bij het boek zelf! Deze heeft de geur van cherry rose.

Emmy verkoopt ook illustraties, dus hiervan haalden mijn fangirl en ik er ook eentje. De boekenleggers kon je gewoon meenemen. Daarbij had ik een bookplate gewonnen van Marissa Meyer een aantal maanden geleden bij Emmy, dus deze heb ik ook op de foto gezet. Ook hadden we een Marissa Meyer-box besteld, dus deze namen we mee naar huis (waar je hier de unboxing van kan zien).

Bij Proud Book Junk gingen we aardig los. Zo kochten we een boekenleggersetje van drie boekenleggers. Eentje van de Touching Juliëtte-serie (vond ik wel passend, aangezien Heel me volgende maand uit komt), eentje van The Lunar Chronicles en eentje van de Grisha-serie van Leigh Bardugo. Daar kregen we ook nog een extra boekenlegger bij! Ook kochten we een kaarssetje van drie kaarsen (een setje is goedkoper dan losse kaarsen kopen). Zo haalden we er eentje van De Laatste Namsara, eentje van Levana en eentje van Cinder. De kaarsen zijn kleiner dan die van Emmy, maar ze hebben wel een mooi bedeltje, prachtige zijkanten en ze roken stuk voor stuk erg lekker.

Aangezien ik in mijn enquête vaak te horen kreeg dat mensen meer foto’s willen zien, regel ik dat met veel plezier. Zo heb ik nog wat foto’s met de aankopen per boekenserie en een totaalplaatje. Hierin zitten wel de goodies in van de box van Marissa Meyer-Superheroes, dus lees bij voorkeur de unboxing van deze box om er meer over te lezen!

Mijn fangirl heeft veel merchandise van The Lunar Chronicles, nu al helemaal. Zo zie je de twee kaarsen van Letters and Lights, twee kaarsen van Proud Book Junk, de boekenlegger van Proud Book Junk, de illustratie van Cinder door Emmy, de kwartetkaarten van Celebrate Books en de boekenleggers van Blossom Books die je kan krijgen als je een Lunar Chronicles-boek koopt.

Renegades heeft ook een aantal goodies, zoals een boekenlegger en kaars van Letters and Lights en een theesmaakje van Coffee & Cookie. Prachtig blauw!

En tot slot: alle goodies bij elkaar. Wat ziet alles er toch mooi uit! Zowel mijn fangirl als ik zijn erg blij met onze aankopen. We zijn ook enthousiaster geworden voor boekige kaarsen en andere producten, dus wie weet dat ik vaker zulke leuke spullen ga halen (bijvoorbeeld op Yalfest!).

Heb jij nog wat leuks gekocht op het Marissa Meyer event?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Dankjewel Joost! <3

  2. Mooie haul. Ik heb nog nooit wat gekocht van Pbj maar haar spulletjes zien er wel mooi uit. 🙂

    1. Dat zijn ze zeker! 🙂

  3. Wat een leuke spullen, leuk dat je zoveel foto’s hebt bijgevoegd!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.