Fandom Merchandise: Avatar The Last Airbender

The Last Airbender, de serie die ik vanaf het begin af aan fanatiek volgde. TLA is echt één van mijn favoriete series! Vanaf mijn elfde ben ik een groot fan van Aang en zijn vrienden. Natuurlijk is er ook weer genoeg merchandise waar ik weer erg jaloers op kan worden. Ik heb zelf al veel stripboeken en posters van The Last Airbender, maar daarnaast is er nog genoeg wat ik wil hebben!

1. Kussens

Mij krijg je zeker aan het slapen met een kussen van de 4 elementen of Appa!

2. Schoenen

Met de schoenen in de stijl van Appa zal het vast lijken alsof je vliegend aan het lopen bent! De Kyoshi-warriors-schoenen vind ik ook erg gaaf! De schoenen met de maan- en watergeesten zijn ook mooi, die zou ik echt in bezit willen hebben! De schoenen met Aang, Toph, Sokka en Zuko zijn ook best leuk, valt het jullie ook op dat Zuko dan wel al lang haar heeft terwijl dat in die kleding nooit het geval is?

3. Taart

Oké, ik heb een leuke weddenschap. Jij maakt één van deze taarten en ik eet ze helemaal op! Want als ik deze taarten in mijn handen krijg kan ik vast niet stoppen met eten!

4. Knuffels

Afgezien van het feit dat dit een hele grappige foto is, vind ik de knuffels ook onwijs vet. Kan ik die bestellen inclusief die hond? Hij maakt het plaatje wel compleet!

5. Mutsen

O jaaaaaaaaa, ik wil een muts! Misschien kan ik mijn moeder ooit zo gek krijgen om een waterstammuts voor me te haken…

6. iPhone hoes

Ik heb zo’n vermoeden dat ik een watermeester ben als ik in het Avatar universum zat, daarom zou ik wel graag deze hoes voor mijn iPhone willen hebben! Wie weet kom ik tijdens het bellen nog andere watermeesters tegen! 🙂

7. Hoodie

Deze hoodie bezitten zal mijn leven echt een stuk completer maken! Hij is zoooo gaaf!

8. Beeldjes

Ik kan me nog goed herinneren dat ik een stuk had gespeeld van een Avatar spel wat vooral strategisch was voor op de computer met deze grote hoofdjes! Ze zien er cool uit, die wil ik wel op mijn nachtkastje zien staan!

9. Auto


Kom maar in mijn vliegende bizon zitten, yip yip!

10. Sleutelhangers


Deze sleutelhangers zal ik echt wel een keer bij mijn sleutelbos willen! De chibivormen zijn best leuk gemaakt!

Dat was de merchandise voor deze keer. Zat er voor jou ook nog wat leuks bij?

Even een update: morgen ga ik tot vrijdag op vakantie naar een camping ergens in Noord Brabant (ik neem nog niet eens moeite om te vragen waar precies, het is vooral een vakantie met veel wandelen, fietsen, in het zwembad zitten en lezen). Je zou dus het misschien vijf dagen zonder mijn posts moeten leven tenzij ik wifi op het park heb en de laptop kan gebruiken. Dus niet getreurd, er is nog hoop! Ik heb in ieder geval wat vooruit geschreven dus er is nog genoeg om naar uit te kijken! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.