Fandom Merchandise: Breaking Bad

Ik ben echt al meer dan 4 maanden bezig met het kijken van Breaking Bad (jep, ik heb een enorme serie-marathon-pauze gehouden, ik heb het een hele lange tijd niet gezien…), maar ik wil binnenkort deze serie afkijken. Zelf heb ik een geweldig Breaking Bad vest, maar daarnaast zijn er nog meer leuke spullen van Breaking Bad! Het is dus weer tijd voor een nieuwe Fandom Merchandise, in het teken van Walter White en zijn drugshandeltje.

1. Shirts

Walter White is echt een totale badass met zijn geschoren koppie, hoedje op en donkere zonnebril. De zin ”I am the danger” vond ik in de serie zo gaaf, die scène was echt geweldig!


2. Bekers

Oké, normaal koop ik niet snel bekers van een serie of boek, maar deze beker vind ik wel heel gaaf! Ten eerste is Walter White goed te zien en wordt het scheikunde-element van de serie er in verwerkt!

3. Sleutelhanger

Kleine en subtiele merchandise van deze goede serie kan er ook zeker bij. Met deze sleutelhanger kan ik op een rustige manier duidelijk maken DAT IK EEN BEZETEN FANBOY BEN ALS HET OM BREAKING BAD GAAT. Wacht, zei ik nou op een rustige manier? Hm… Daar moet ik nog even aan werken…

4. Kladblok

Deze zou ik zeker meenemen naar mijn hoorcolleges om alles een echte Heisenberg aan het werk te gaan!

Dit was dan weer wat Fandom Merchandise voor deze week. Volgende keer komt er ook weer een serie aan bod. Welke dat is? Dat zie je wel de volgende keer! 😉

Ken jij nog leuke merchandise van Breaking Bad?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.