Fandom Merchandise: Game of Thrones

Nadat ik volgende week een Fandom Merchandise heb gemaakt van Breaking Bad ga ik deze week door met een televisie serie, namelijk die van Game of Thrones. Ik heb (schaam schaam) alleen seizoen 1 gezien, maar die vond ik al behoorlijk gaaf. Ik hoorde dat elk seizoen nog beter is dan de vorige, dus deze serie moet ik zeker weer een keer gaan oppakken. Vandaag dus een Fandom Merchandise van de fantasy-serie Game of Thrones!

1. Knuffels/kussens 

Ik weet niet of mensen het veilig vinden om met een drakenei te gaan slapen, maar een wolf of schild zorgen er wel voor dat ik vredig kan gaan slapen!

2. Glazen

Al drink je een heel sullig drankje, met deze glazen zie je er toch nog stoer uit!

3. Bordspel

Ik ken vrienden die dit bordspel hebben en ze zijn er echt verslaafd aan! Ik hoorde wel dat het spel echt uren kan duren, maar goed, ondertussen een marathon van Game of Thrones opzetten en dan is dat geen probleem 😉

4. Pakket

Ik wil ik wil! Boeken lezen met mooie boekenleggers als deze zou nooit meer hetzelfde zijn! En ik heb geen dagboek of iets dergelijks, maar als ik zulke boeken heb zou ik zeker een dagboek beginnen hoor! LOOK AT IT. Prettyyyyy….

5. Hoodie/Hemd

Volgens mij zit deze hoodie ontzettend lekker, en daarnaast ziet hij er nog gaaf uit ook!

Naast deze spullen is er nog genoeg merchandise te vinden (ik zag onwijs veel poppetje met grote hoofden voorbij komen), maar deze merchandise sprak er voor mij wel het meeste uit.

Wat mist er volgens jou nog bij deze Fandom Merchandise?

3 reacties

  1. Ik heb zelf een t-shirt.. Maar die is net te klein… Voor nu… Hopelijk veranderd dat snel. 😀

  2. Doe mij ook maar zo’n trui.

  3. Ik wil alles <3 Die hoodie is zo vet trouwens ._.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.