Fandom Merchandise: Harry Potter

Soms zijn er bepaalde fandoms waar je zo gek van bent dat je ook spullen ervan wilt hebben, zoals kleren die in het thema staan van bepaalde boekenseries en dergelijke. Ook ik heb dit probleem. Probleem? Het is toch leuk dat je spullen kan kopen van bepaalde fandoms zodat je aan iedereen kan laten zien dat je ergens fan van bent? … Ja, dat wel, maar als je erachter komt hoeveel het kost…
Ik laat je mijn favoriete fandom merchandise zien die ik zo graag zou willen hebben, maar waarschijnlijk de komende tijd geen geld voor zou hebben. De eerste fandom merchandise die ik aan je wil laten zien, is die van Harry Potter. Aangezien ik al vanaf mijn twaalfde enorm fan ben van Harry Potter, heb ik uiteraard genoeg spullen gevonden die ik ervan zou willen hebben.

1. Harry Potter ketting van de Deadly Hallows
Als jongen kan ik wel zeggen dat ik geen fan ben van kettingen (niet alleen omdat ik een jongen ben, ik krijg het ook benauwd als er iets rond mijn nek hangt) maar hiervoor zou ik wel een uitzondering willen maken. Hoe cool is het om het teken van de Relieken van de Dood altijd bij je te kunnen hebben!
2. Harry Potter kussens
Harry, Ron en Hermelien als kussens, hoe vet is dat? Met zulke kussens bij mijn bed zou ik gewoon ‘’magisch’’ kunnen slapen!
3.Harry Potter schoenen
Oké, zoals je kunt zien zijn er dus genoeg schoenen met een Harry Potter thema. Jammer genoeg zijn de meesten huisgemaakt en uniek, dus zomaar even kopen bij de plaatselijke schoenwinkel, ho maar. Het ziet er wel supercool uit! Mocht ik ook heel goed kunnen schilderen op schoenen, ga ik zeker weten een Harry Potter schoen maken!

4. Harry Potter truien/t-shirts
Er zijn erg veel t-shirts van Harry Potter te vinden, maar deze drie vind ik wel het leukst.  Met een zweinsteinvest is het bijna alsof je echt op deze magische school bent aangenomen, en het Demontor t-shirt zit vol sadistische humor. En het laatste shirt laat zien dat je officieel een Potterhead bent.

De volgende afbeelding zit vol met spullen die ik wel zou willen. Het enige wat ik ervan heb, is de Hogwarts Library Box Set (waar ik enorm blij mee ben). Een boterbiertje zal er bij mij vast in gaan, en de badjas, muts, sjaal en sokken zien er supervet uit!
Zo, dit was het dan voor mijn lijstje met Harry Potter spullen (terwijl ik denk nog lang niet uitgepraat ben, toen ik in Londen was en de laatste Harry Potter film bijna uitkwam waren er enorm veel Harry Potter spullen, van verschillende toverstaffen tot een Vuurflits – Ja echt waar, ik kon hem jammer genoeg niet aanraken – maar voorlopig staan deze spullen wel op mijn verlanglijstje.
Hebben jullie zelf nog bepaalde Harry Potter spullen die jullie me aanbevelen of zelf hebt?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ahh, ik wil alles! Ik heb zelf wel de deathly hallows ketting 🙂

    • miranda op februari 10, 2015 om 6:49 pm
    • Reageer

    mijn hemel! die schoenen!

  2. Oh gosh, dat shirt met 9 3/4 is geweldig. Als je Harry Potter merch wil moet je naar de primark gaan! Daar heb ik een shirt gescoord met de huizen erop en een sweater van Gryffindor (ja, ik had liever ravenclaw of slytherin gehad). Maar ik zou alles wel willen hebben, eigenlijk… 🙂

    1. Jaaaa de Primark is echt ideaal 😀 Ik heb daar inderdaad een shirt gekocht met het Hoggwarts logo, alleen hebben ze voor de mannen minder kleding dan voor de vrouwen :'(

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.