Fandom Merchandise: Lord Of The Rings

Lord Of The Rings en De Hobbit vond ik best leuke boeken, maar de films vind ik echt geweldig! Zelf heb ik al 2 filmposters van de Hobbit in mijn kamer hangen, maar er is nog veel meer merchandise van LotR! Vandaar dat er weer een nieuwe Fandom Merchandise is, laten we meteen van start gaan!

1. LotR Schoenen

Dit vond ik wel een van de mooiste LotR-schoenen die ik kon vinden. Frodo, Gandalf, Aragorn en dergelijke komen in deze schoenen samen! Hoewel de schoenen best klein lijken staat er enorm veel op, ik zeg kopen die handel!

2. LotR- sieraden
Ja hoor, eindelijk echte sieraden voor mannen! LotR zit vol van de sieraden, zoals de ringen van dwergen, DE ring maar je kan ook denken aan de diadeem van een elf!

3. Gandalf met iPhone hoesje
Voor als je ooit verdwaald raakt in Middle Earth heb je altijd nog een kaart op je iPhone en de wijze Gandalf om de weg te vinden!
4. LotR shirt (voor de Pokémonliefhebbers)
Ik heb om dit shirt een minuut gelachen, dit ding wil ik hebben!
Hoewel ik nog vele andere merchandise zou kunnen bedenken lijkt het me beter om mijn innerlijke overenthousiaste fanboy tot rust te laten komen! In Leiden zit nog wel een grote LotR-winkel waar ik misschien nog een keer een bezoek aan ga brengen en dan ben ik uiteraard weer bijgevuld met LotR-merchandise ideetjes!
Wat voor merchandise van LotR zou jij nou graag willen hebben?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.