Fandom Merchandise: Mijn NerdyGeekyFanboyshirt van Spreadshirt

Na langer dan anderhalf jaar te hebben geblogd, heb ik uiteraard een ruime fanclub opgebouwd. Fanmail komt binnen, ik word beladen met de ”Ik hou van je!”-berichtjes op Twitter, dagelijks krijg ik vriendschapsverzoeken op Facebook van trouwe fans en inmiddels zijn er minimaal tien fanclubs opgericht voor mij, dus de volgende stap is uiteraard om een webshop te gaan starten zodat jullie merchandise kunnen dragen van jullie favoriete fanboy. De tijd is aangebroken, er is een speciaal NerdyGeekyFanboy-shirt zodat jij je liefde kan uiten voor mij!

 

Nee, even serieus nu. Ik kreeg een paar maanden geleden een coupon voor Spreadshirt bij een winactie van Lieke (Make it Personal). Hiermee kon je voor 25 euro wat bestellen op spreadshirt.nl. Ik was van plan om iets van Pokémon te kopen, maar al snel kwam de gedachte om een shirt in teken van mijn blog te maken! Bij spreadshirt kan je namelijk printjes laten drukken, maar ook op vele andere producten. Je kan je eigen design laten drukken, maar ook andere afbeeldingen of ontwerpen kan je ervoor gebruiken. Zo gezegd, zo gedaan.

P1060756

 

Het ontwerpen bij Spreadshirt is heel simpel. Ik uploadde mijn eigen blogbanner (gemaakt door de lieftallige Emmy van Zon en Maan) en ik zette hem op de voorkant van een wit shirt. Je kan vele producten laten drukken, ook in verschillende kleuren en maten. Je kan ook tekst of standaard printjes erop zetten, dat is geheel jouw keuze! Ik vond het erg overzichtelijk en duidelijk en na een paar minuten kon ik mijn shirt bestellen!

P1060757

 

Vorige week kwam het shirt binnen en ik ben over het algemeen erg tevreden. Het shirt heeft de juiste maat, hij zit lekker en de afbeeldingen zijn van goede kwaliteit. Het enige minpuntje is dat ik de blogbanner niet groter kon krijgen bij het ontwerp, maar hij is wel enorm herkenbaar! Op de achterkant zette ik een bril met ”Talk nerdy to me”, een mooie zin die hopelijk veel gesprekken oplevert, haha!

P1060758

 

Ben je benieuwd hoe het shirt eruit ziet als ik hem aan heb? Dat kan! Tijdens evenementen heb je een grote kans dat deze toffe fanboy dit shirt draagt om als een stiekemerd zijn blog te gaan promoten. Ik ben in ieder geval erg blij met het shirt en wil hierbij Lieke en Spreadshirt hartelijk bedanken!

Wil jij ook zo’n lekker NerdyGeekyFanboy-shirt?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Yay. Nu heb je een echte xD

  2. Erg leuk zo je blogbanner op een t-shirt! 😀

  3. Gaaf zeg! Nu zijn je driehonderd fanclubs allemaal op zoek naar ook zo’n shirt natuurlijk.

    1. Het wordt echt een strijd om dit collector’s item

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.