Fandom Merchandise: Percy Jackson

Sommige spullen moet je gewoon hebben van bepaalde fandoms, zodat je nog meer plezier kan beleven aan je favoriete series of boeken. Ik ben zelf enorm fan van Percy Jackson, en ik laat jullie zien welke spullen ik van Percy Jackson wel zou willen hebben. Jammer genoeg zijn er een stuk minder spullen dan bij The Hunger Games of Harry Potter, maar ik heb toch nog wel wat kunnen vinden.

1. Percy Jackson bovenkleding
Ten eerste zijn er wat shirts in de Percy Jackson-style, zie hier!

Hoe cool is het om een shirt te hebben van Camp Half-Blood! De ideale manier om iedereen duidelijk te maken dat je een Demigod bent (en met een beetje geluk kijkt iedereen tegen je op omdat ze denken dat je vader Poseidon is!)
En als je denkt dat dat nog niet genoeg is, kan je ook nog truien kopen met de covers van de boeken erop! Hoe geniaal is dat!

2. Percy Jackson schoenen
Als je denkt dat je nog niet genoeg kleren hebt om te laten zien dat je een Demigod bent, kan je ook nog schoenen kopen in de trant van Percy!

3. Sieraden
Oké, deze zijn best cool. Mocht ik ooit zo erg op Percy Jackson willen lijken, zijn dit de ideale spullen!
En, om het af te sluiten, een voorwerp voor een onvergetelijke kerst in een Percyaans tintje…

Zitten er nog leuke spullen bij die jij ook wil hebben, of weet jij nog meer leuke spullen van Percy Jackson? Laat het gerust achter! 🙂

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ooh die truien zijn echt heel erg leuk! Kwijl.

  • Anonymous op december 20, 2014 om 8:01 pm
  • Reageer

  de spullen zijn inderdaad erg gaaf! Maar waar kun je het kopen?

  1. De meeste spullen zijn te vinden op Etsy, maar voor een specifiekere link kan je op mijn Geek Stuff-bord kijken op Pinterest (link staat aan de rechterkant bij mijn social media).

 2. Whoah, super cool! Alhoewel Kamp Half-bloed meer mijn thuis is, vind ik de paarse kleur van Kamp Jupiter mooier! Met een gouden of zilveren spqr logo erop: die zijn super!

  • PercyFan op februari 16, 2018 om 4:46 pm
  • Reageer

  Super vet! Had eerst alleen het CAMP HALF-BLOOD T-shirt sinds ik ze in het Engels lees. Kom ik erachter dat deze supervette schoenen en t-shirts met de covers van boeken bestaan! Echt WOW!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.