Fandom Merchandise: The Hunger Games

En daar zijn we weer met een nieuwe Fandom Merchandise, dit keer in het teken van de Hunger Games. Laten we meteen beginnen!

1. Hunger Games Schoenen
Als eerste heb ik wat Hunger Games schoenen gevonden. Jammer genoeg unieke schoenen, dus ook hier kan je niet proberen om naar je lokale schoenenwinkel te gaan en hopen dat je Hunger Games-schoenen kan scoren.

2. Hunger Games polsband
Zelf heb ik altijd een polsband voor het ziekenhuis op mijn rechterpols, en meestal vul ik die nog aan met polsbanden van steden om het wat op te fleuren. Deze polsband zou ik ook wel graag willen dragen! Het is gelijk een kleine aanwijzing aan mensen dat je fan bent van de Hunger Games!
3. Mockinjay-speld
Uiteraard moeten we de Mockinjay-speld niet vergeten. Katniss droeg deze met veel trots, en dat zal ik ook zeker doen als ik hem ooit in bezit heb!
Zo, dit zijn de spullen die ik momenteel heb gevonden van de Hunger Games en ik wel graag zou willen hebben. Mocht je zelf nog wat leuke spullen weten, laat het me gerust weten!
Morgen ga ik een dagje naar London, wie weet zie ik nog wel wat leuke boeken of fandom-merchandise. Wie weet zal ik er nog een artikel over schrijven van de avonturen van de NerdyGeekyFanboy in London! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.