Fandomwinkel: Gator in Nijmegen

Als Fanboy vind ik het geweldig om winkels te bezoeken die in het teken staan van Fandom Merchandise. Spullen van films, series, kleding van fandoms, comics en meer, ik duik erop af zodra ik het zie! Laatst was ik een dagje in Nijmegen en wilde ik graag de Gator bezoeken, een winkel die zich enorm bezig houdt met merchandise van vele franchises en een grote collectie bezit. Je raadt het al, deze Fanboy keek zijn ogen uit.

 

De Gator bevindt zich in de Lange Hezelstraat in Nijmegen en is duidelijk te herkennen aan de buitenkant, door de vele merchandise die je al kan zien achter de ramen! Mijn Fanboyhart bonkte al hard toen ik de winkel zag!

P1070784

In het begin is al meteen wat Pokémongerelateerde merchandise te vinden, zoals verschillende kaartboxen (ook van Yu-Gi-Oh!), maar ook nog wat knuffels. Ook zijn ernaast veel dvd’s te vinden en in het middenpad kan je een grote kast met Funko! Pops vinden, hoera! Er waren Funko’s van vele verschillende franchises, maar net niet eentje die ik enorm graag wilde. Misschien de volgende keer dus! Hoewel ik niks er uit kon vinden, hebben ze wel een enorm aantal en is er altijd wel wat leuks te vinden!

P1070782 P1070772

Na de Funko’s moet je een trapje op en zie je in het middenpad verschillende stellingen staan met merchandise in het teken van een bepaalde filmreeks, zoals Star Wars, Lord of the Rings en Harry Potter. Prachtig om al deze beelden en unieke voorwerpen te zien! Alles was natuurlijk wel wat aan de dure kant, maar dat kan ook niet anders met zulke mooie spullen!

P1070774

P1070775

Uiteraard waren er een paar wanden met comics aanwezig, hoe cool!

P1070776

Ook waren er veel bordspellen te vinden, eronder zat ook een bak te vinden met allemaal knuffels, zoals BMO, Bowser, verschillende Pokémon en meer!P1070777

Sommige voorwerpen zijn iets aan de dure kant, maar de geweldige kwaliteit en de zeldzaamheid van sommige spullen maakt het relatief een goede deal. Het aanbod van de Gator is echt fantastisch, een winkel waarin ik nog wel een uurtje langer in kon zitten…

P1070780

Het aanbod was dus erg naar behoren, alleen vond ik de eigenaar iets minder nerdy (oftewel cool) zoals verwacht. Toen ik hem vroeg of ik een artikel zou schrijven op mijn blog, kreeg ik wat gemompel terug met woorden ”Ach, mijn winkel doet het al goed genoeg zonder promotie maar maak maar wat foto’s.”. Qua klantvriendelijkheid kan de eigenaar misschien nog wat leren van zijn personeel, want ik voelde me door hem niet compleet op mijn gemak in de winkel.

P1070781

Op de site van Gator kan je zelfs nog dingen bestellen (boven de 150 euro geen verzendkosten) en Gator is ook nog vaak te vinden op verschillende conventies. Een fandomwinkel die van mijn part wel mag uitbreiden en wat dichter in mijn buurt moet komen, want de Gator is echt een winkel voor een Fanboy als ik!

Ben jij al eens langs de Gator geweest?

1 reactie

  1. Wow gaaf! Ik zou willen dat er hier zo’n winkel was.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.