Figure: Asuna uit Sword Art Online

Tijdens Dutch Comic Con kocht ik onder andere mijn allereerste figure, namelijk eentje van Asuna uit Sword Art Online! Asuna is mijn favoriete personage uit deze anime en ik wilde al heel graag beginnen met het verzamelen van figures. Deze versie van Asuna was best goedkoop in vergelijking met andere figures, dus besloot ik deze mee naar huis te nemen. Deze figure is van Asuna in de eerste aflevering uit de serie, waarin ze wat lekkers eet.

Asuna Figure 1

De buitenkant van de verpakking laat al goed zien hoe de figure eruit ziet en de binnenkant was ook goed ingepakt zodat er bepaalde onderdelen niet los zullen zitten.

Asuna Figure 2

Asuna en het statief waren ook nog beiden verpakt in zakjes en Asuna had ook nog extra zakjes en beschermlagen om haar heen, zodat je zekerheid had dat alles goed bleef. De figure is van goede kwaliteit, alle details zijn goed uitgewerkt en de kleuren zijn heel helder. Ik had wel een klein probleem met het vastzetten op het statief, je moet namelijk wel het achterste been wat naar achteren duwen om hem vast te zetten, dus ik was bijna bang dat ik het zou beschadigen. Gelukkig bleef hij wel stevig staan toen alles vast zat.

Asuna Figure 3

Het eindresultaat wist mij zeker te bevredigen en deze figure staat voortaan op mijn bureau te stralen! Wie weet ga ik weer eens op conventies andere figures kopen (die hopelijk ook redelijk goedkoop zijn), want het is hele leuke decoratie! Nu heb ik zelfs twee beeldjes van Asuna, aangezien ik er ook een Funko Pop van heb. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn aankoop en ik ga er de komende tijd vast ontzettend van genieten!

P1070468

Heb jij ook figures in je kamer staan of welke zou je graag willen?

1 reactie

  1. Ah, cool 😀 Ik wil ook van zulke figures gaan sparen (ooit). Die funko van Asuna is wel heel derp, haha xD

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.