Illumicrate Unboxing: Oh So Criminal

Boekenboxen zijn steeds populairder in YA-land. Aangezien Illumicrate een box ging uitbrengen met het boek Catwoman van Sarah J. Maas, moest mijn fangirl deze box hebben (ze is een groot fan van Maas). De box klonk veelbelovend, dus toen de box eenmaal aankwam pakten we hem snel uit. Dit zou de eerste internationale box zijn die we haalden, dus zou deze in de smaak vallen?

 

De box van Illumicrate is geel en ziet er in ieder geval erg leuk uit. De box hoeven we niet per se te houden, maar hij valt in ieder geval erg op!

Uiteraard waren er wat kaarten en samples aanwezig. Zo is er een sample, twee kaarten die bij bepaalde boeken horen en een kaartje met boeken die de komende maanden zullen verschijnen.

De fans van Six of Crows kunnen vast genieten van deze box, want er is een keykoord van de boekenserie te vinden. Deze is gemaakt door @fableandblack. De tekst en de illustratie is erg passend bij de boeken, hoewel ik niet vaak zulke hangers gebruik.

Ook heeft de box een ketting met twee kanten: de ene heeft de tekst ”Protagonist”, de andere kant heeft ”Antagonist”. Erg leuk! Deze ketting is gemaakt door @_down_the_rabbithole_ .

Dan hebben we nog een beautysetje, namelijk een nagelvijl en een spiegeltje. De nagelvijl is gemaakt door @heyatlascreative en heeft een quote van Jay Kristoff. Het ontwerp van de spiegel is van @reverieandink en heeft een quote van de Curseworkerstrilogie van Holly Black (in Nederland zijn alleen de eerste twee delen in deze serie verschenen).

Mijn favoriete item van de box is zonder twijfel de onderzetter van Sirius Black. Hij is niet alleen erg stevig, maar het ontwerp is zo grappig! Deze onderzetter is gemaakt door @katieabey, welke vele toffe onderzetters heeft die erg komisch zijn.

Het criminele tintje van de box is goed aanwezig, helemaal met deze artprint! Catwoman, Harley Quinn en Poison Ivy, die ziet er zo gaaf uit! De artwork is gemaakt door @jemilamehio. Zo mogen artprintjes in boekenboxen er wel vaker uitzien!

Een kaars kan haast niet ontbreken bij een boekenbox, dus hierbij de kaars ”Perfect heist” door @elvenwickcandles. Hoewel ik de kaars er erg mooi uit vind zien, is de lont wel een beetje kort en is de kaars niet heel kloppend bij de rest van de box (de geur is niet heel ”criminal” en de kleuren passen er ook niet echt bij). Maar goed, het is wel een mooie aanvulling voor je boekenkast en de kaars zou zeker wel een aantal uur branden!

Dan hebben we ook een linnen tasje, waarbij de quote is ontworpen door @kdpletters. De tas is van prima kwaliteit, maar waarom is de quote ”Villians ARE my bag” en niet ”Villains IN my bag”? De quote vind ik dus niet erg logisch, maar het ontwerp ziet er wel goed uit en hij is ook erg groot.

Dan hebben we nog het boek, Catwoman: Soulstealer! Hij heeft een zwarte kaft, een dustcover en de pagina’s zijn op de zijkant paars. Hij ziet er zo mooi uit! Hij is lekker groot en het katje op de cover staat ook op de rug van het boek. Mijn fangirl begon al snel aan het boek en tot nu toe vindt ze hem ook erg goed, dus dat was een prima aankoop!

De Illumicrate box is lekker gevuld met vele items. Sommige van deze items hadden iets praktischer gemogen (een betere quote op de tas en het sleutelkoordje had iets anders kunnen zijn), maar over het algemeen zijn we erg tevreden. De meeste items passen ook goed bij het thema van de box. Nu maar lekker nagenieten met alle leuke items uit deze box!

Heb jij de boxen van Illumicrate al eens besteld?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.