Mijn aankopen in het Pokémon Center in Tokyo

In Tokyo genoot ik van alle merchandise die er te vinden was. Vooral in het Pokémon Center leefde ik mezelf uit! Ik heb aardig wat spullen gekocht in de officiële Pokémonwinkels (ja, we bezochten er een stuk of 5), dus deze laat ik graag aan je zien.

 

Ik kocht twee knuffels voor mensen in Nederland. Zo is de favoriete Pokémon van mijn neefje een Mudkip, dus die had ik voor hem gehaald. Ik had voor mijn reis nog afgesproken met iemand die een lange vakantie in Tokyo had en daar een Gengar had gekocht. Als bedankje voor al haar tips haalde ik een Gastly voor haar!

Detective Pikachu kwam tijdens onze vakantie bijna uit, dus ik haalde een knuffel van Pikachu. Je kreeg er telkens een gratis tasje bij en je mocht zelfs meerdere tasjes meenemen als je wilde!

Ook werden er telkens hoofddeksels uitgedeeld van Pikachu met z’n cherry blossom kapsel. Het duurde even voordat we de pet goed hadden uitgeklapt, maar hij zit!

Tijdens ons bezoek aan het Pokémon Café (waar ik in een later blogje meer over vertel) kregen we placemats mee. Deze waren alleen van papier en kreukelden erg snel. Het café had allemaal specials van Detective Pikachu, dus het was logisch dat die als placemat te krijgen was.

Ik heb een collectie met Eevee(lution) knuffels. Ik moest nog een Glaceon, Jolteon en Umbreon. Nou, die heb ik er gehaald! Ik wilde verschillende, dus voor Glaceon had ik een liggende gehaald (ik heb ook zo’n versie van Espeon) en tweeMix au lait-versies van Jolteon en Umbreon. Van beide soorten zou ik wel een volledige collectie willen hebben, maar dat bewaar ik wel voor de volgende keer als ik naar Japan ga! Ook haalde ik een Eevee met de kleding van Let’s Go Eevee, hij is net zo leuk als in de game!

Tijdens mijn laatste bezoek aan een Pokémon Center haalde ik nog een mooi blikje die het Japanse sfeertje mooi weet te combineren met Pokémon. En in het blikje zit zeewier!

Sushistokjes moest ik nog hebben, dus ik haalde speciale van Eevee. Telkens wanneer ik dus ramen of een ander lekker Japans gerecht ga eten, ga ik deze er dus zeker bij halen.

In een van de mystery box zat deze slapende Pikachu op een maan. De mysteryboxen kan je ook in een complete set kopen, maar dan moet je wel wat meer betalen…

In het Pokémon Café haalde ik wat figures van Pikachu, Eevee en Mew in een Café-pakje. Een ideaal aandenken aan het Pokémon Café!

Tot slot kocht ik een kaartenpakket van Detective Pikachu, die ongeveer 8 euro was. Een prima deal, want je kreeg ook nog pakjes erbij van Detective Pikachu en een andere set. Er zaten een paar zeldzame kaarten bij, dus ik was erg tevreden!

Dit zijn mijn aankopen van het Pokémon Center. Wat zou jij in het Pokémon Center willen kopen? Pfoeh, de volgende keer wil ik gewoon nog meer halen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.