Mijn aankopen in Tokyo

Mijn vakantie naar Tokyo was fantastisch. Veel gezien,  veel ontdekt, lekker gegeten en uiteraard ook veel leuke spulletjes gekocht! Vandaag en donderdag laat ik alle aankopen zien van Japan, want het is een hoop…

 

Voor mijn familie had ik verschillende bedeltjes gekocht, die ik zag bij een shrine in Ueno. Elk bedeltje betekende weer een andere wens. Zo is de linker geluk in het werkveld, de onderste het slagen van examens en de bovenste gezondheid voor de familie. Mijn oom, tante, ouders, zusje, nichtjes en tante kregen er allemaal eentje!

Ook hadden we nog kleine gekke souvenirs gehaald voor mensen thuis. Drollen waren flink aanwezig in Japan, net als squishies.

Mijn moeder vroeg voor een klein beeldje voor aan het raam, dus we haalden een klein sleutelhangertje van een Japanse vrouw in kimono. Ook houdt mijn moeder van quilten. We vonden het leuk om een Japans doekje te geven, dus we zagen dit mooie doekje liggen bij de Government Building van de kersenbloesems en Mount Fuji. Heerlijk Japans!

We wilden zelf ook een bedeltje hebben, dus mijn fangirl en ik kochten een bedeltje voor elkaar. Dit bedeltje kreeg ik en staat voor gezondheid. Zo mooi!

Er zijn veel capsule-automaten te vinden in Tokyo, dus daar hebben we gebruik van gemaakt. Ik had wat capsules gehaald van Pokémon. Zo had je een Eeveelution-collectie met een bekertje. Ik kreeg er een Eevee uit! Ook had ik een Butterfree met een bloem gescoord, net als een slapende Ditto met een Furret! Het zijn kleine beeldjes, maar wel erg leuk om te hebben, en natuurlijk makkelijk in te pakken voor je koffer!

Ook haalde ik een Pikachu die je op de rand van je glas kan zetten. Ik had eigenlijk gehoopt op een Eevee, maar na dit pakketje had ik toch nog een andere Eevee gehaald…

Deze Eevee was maar rond de 1 euro, dus die nam ik mee. Hij voelt ook erg zacht aan en ziet er heel leuk uit!

Voor de iPhone oplader nam ik een andere mysterybox. Er kwam bij mij een Umbreon uit! Het is soms even puzzelen om hem te bevestigen aan de kabel, maar hij ziet er dan wel heel aandoenlijk uit!

De mysterybox met een slapende Eeveelution erin kon ik maar in één winkel vinden, dus ik nam er eentje mee. Ik had een Jolteon gekregen, die er fantastisch uitziet in de Pokéball!

Tot slot zag ik nog in Akihabara deze Eevee liggen, welke je zelf in elkaar moet zetten. Ik ga nog even een middagje vrijhouden zodat ik ermee aan de slag kan, want het ziet er zo wel erg leuk uit!

Mijn fangirl had ook een aantal leuke dingen gekocht, die je kan zien bij haar Instagram. Dit zijn de posts met haar aankopen!

Dit zijn de aankopen die we deden in Japan! Donderdag vertel ik over al mijn aankopen in het Pokémon Center, want die heeft echt een aparte blog nodig…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.