Mijn Funko Pop Verzameling

Funko Pops, het is een hele rage geworden de laatste tijd. De afgelopen tijd heb ik een collectie aan Funko Pops verzameld, waarbij ik de meeste goedkoop heb kunnen scoren op conventies. Nu ik een mooie rij aan Funko’s heb, laat ik deze graag aan jullie zien, dus geniet van de Funko’s die ik in bezit heb!

 

Ten eerste hebben we de Tardis uit Doctor Who, een wat grotere Funko. Deze kreeg ik bij de Tardis box van Zavvi, een hele toffe box vol met merchandise van Doctor Who! Ik vind het erg mooi dat de Tardis redelijk simpel is neergezet, maar dat de makers ook oog hadden voor detail, zoals de decoraties op de deur.

P1070530 P1070531

Ook heb ik een Funko Pop van Harry Potter is zijn zwerkbalkostuum, die ik heb gekregen van die charmante Ellis van Cinderellis. Harry heeft een bezemsteel en de snaai in zijn handen, klaar om een potje Zwerkbal te spelen!

P1070533 P1070534

Ook heb ik de babe uit Sword Art Online, namelijk Asuna! Ze ziet er heel tof uit, alleen is ze helaas niet zo stevig en kan ze snel omvallen.

P1070535 P1070536

De badass uit The Walking Dead mocht niet ontbreken in mijn collectie, namelijk Daryl! Hij ziet er ook een beetje ruig en vies uit, een echt overleversbaasje!

P1070538 P1070539

Ook heb ik Hiro uit Big Hero 6, één van mijn favoriete animatiefilms! Hij zit in zijn superheldenpak, helemaal klaar voor de strijd!

P1070540 P1070541

Dan hebben we Jake The Dog uit Adventure Time met zijn flexipele lichaam!

P1070542 P1070543

Aangezien ik ook ben gaan cosplayen als Finn uit Adventure Time, moest ik hem uiteraard kopen. Dit was ook het begin van mijn verzameling.

P1070544

Ook heb ik Katniss Everdeen uit The Hunger Games, klaar om het spel te spelen! Echt een plaatje, zeker met haar bijzondere vlecht!

P1070545 P1070546

Daenerys is ook één van mijn eerste Funko-aankopen. Je hebt meerdere versies van haar, maar degene met de blauwe jurk leek me wel de leukste.

P1070547 P1070548

Dan hebben we nog Mikasa uit Attack On Titan, compleet met haar uniform waarin ze Titans aanvalt.

P1070549 P1070550

Dit was dan mijn verzameling van Funko Pops! Een erg leuk clubje zo bij elkaar en ik ben benieuwd welke er allemaal nog in de toekomst bij gaan komen!

P1070551

Welke Funko Pops heb jij?

10 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ahhh zo leuk! Ik ben blijven steken bij Cindella en Snow White, maar Harry Potter moet ik sws nog een keer bemachtigen!

  1. Woehoe, die heb je gisteren nog gekregen, komt dat mooi uit!

 2. Katniss 😮 <3

  • Annemiek op april 23, 2016 om 9:11 pm
  • Reageer

  Leuk! Ik wil ook ooit een funko pop (of meerdere :p ) En dan het liefst van Hermione of Sherlock!

 3. Mooie verzameling. Zelf heb ik tot nu toe enkel Harry (dezelfde als die van jou), Ron, Hermione en Snape. Momenteel ben ik echter aan het wachten op een bestelling van Archonia dus binnenkort hoop ik er daar drie nieuwe aan toe te voegen.

 4. Ik heb er nul.

  Nu ga ik huilen in een hoekje

 5. Yay voor Funko’s! Wij hebben er best wel veel! Die van mij: Harry, Snape, Oberyn, Merida, Jon Snow, mini Joffrey, 3 keer Castiel, Dean, Sam, Crowley en bijna alle Supernatural mini’s. Meer is beter.

 6. Even een stukje buddy onder het voetje van diegene die niet zo goed blijven staan, en klaar ;). Ook weer makkelijk te verwijderen.
  Ik zelf heb niet enorm veel met Funko pops, en heb er dan ook maar eentje , en dat is Littlefinger van GOT ^^ :3

  1. Ja dat is waar, alleen is het natuurlijk wel de bedoeling dat ze ook zonder dat rechtop kan blijven staan. Littlefingerrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

   1. Haha, ja officieel moet dat kunnen inderdaad. Maar sommige figuren zijn nou eenmaal echt eigenwijs.
    Ik heb ook een paar Neca figuren of van andere dingen, en sommige blijven met geen mogelijkheid overeind. En dan is buddy echt heel handig haha.
    (ook wel eens de kettingreactie gehad. Probeer je 1 figuur overeind te zetten, raak je net een beetje een andere aan, en ja hoor XD :p… valt vervolgens de hele boel om 😛 XD )

    Jaaaa !!!! geweldige acteur ! . Echt fan van Aidan Gillen ! :D.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.