Mijn verlanglijstje – 2021 editie

Binnenkort, op 31 oktober, ben ik weer jarig. Ik word dan 27 jaar, en zoals een echte fanboy betaamd heb ik een hele waslijst aan boeken, games, merchandise en meer wat ik graag zou willen hebben. Deze lange lijst heb ik wat ingekort, en graag laat ik aan jou mijn verlanglijst zien voor dit jaar. Bedenk dat de daadwerkelijke lijst nog vele malen langer is, maar ik heb nu echt mijn meest geliefde cadeautjes uitgekozen!

Een paar van mijn fandoms vind ik zo tof, dat ik er al hele collecties van heb. Zo heb ik veel novels en manga van Sword Art Online. De progressive-verhaallijn wil ik graag gaan lezen, alleen heb ik deel 2 en 4 te pakken. Zo wil ik deel 1 en 3 graag in huis halen, zodat ik eindelijk kan beginnen aan deze serie. Van de originele novel-serie heb ik al veertien delen, dus met deel 15 kan ik verder met deze collectie. Tot slot heb ik de Progressive-manga, deel 4 past goed bij de eerste drie delen die ik al heb!

Ook wil ik wat strips van Avatar. Er zijn drie losse verhalen van Suki, Toph en Katara. Ik heb het idee dat hier misschien nog een hardcover editie van gaat komen waarin de verhalen zijn gebundeld, maar tot die tijd wil ik deze strips graag gaan lezen. Avatar is een van mijn favoriete series ooit, dus deze strips mogen niet ontbreken bij mijn verzameling!

Dan heb ik een hoop manga die ik wil verzamelen. Zo ben ik een groot fan van Attack on Titan. De anime is bijna afgelopen en ik hoop dat ik het einde goed ga vinden, maar ik heb al van mijn vriendin (die het einde van de manga heeft gelezen) te horen gekregen dat het voor mij wel bevredigend gaat zijn. Daarom zou ik graag de manga willen verzamelen, want dit verhaal is echt een meesterwerk. De manga is te verkrijgen in box sets, dus die wil ik verzamelen! Een alternatief is de omnibus edities, waarvan er nu 3 verschenen zijn. Die zijn relatief iets goedkoper, maar dan duurt het wel even voordat de serie compleet is. Ook wil ik doorgaan met de collectie van Pokémon Adventures. Black & White heeft twintig delen, die in drie boxsets te verkrijgen zijn. Die zijn nu moeilijk te verkrijgen, dus ik heb ook de boxset van X & Y op mijn lijst gezet, aangezien je die wel makkelijker kan scoren.

Binnenkort komt een mangacollectie van Demon Slayer eraan, waar alle delen in te vinden zijn. Die wil ik sowieso in huis halen, aangezien het een goede deal is. Zo heb je meteen de hele collectie te pakken! Verder lijkt het me leuk om de Zelda-mangacollectie te krijgen, die zelfs in een mooie kist te verkrijgen is.

Steven Universe vind ik een geweldige serie, en ik heb al een artboek van deze serie. End of an Era is het tweede artboek, dus die wil ik ook graag bemachtigen! Mijn fangirl heeft twee grote boeken van Zelda, dus ik hoop de andere twee ook nog te verzamelen. She-Ra is een geweldig serie van Noelle Stevenson waar ik graag boeken van wil, en de graphic novel spreekt mij erg aan.

Ook ben ik weg van The Dragon Prince. Het artboek wil ik graag hebben, maar ik wil ook door met de novels (deel 2 is nu uit) en de graphic novel scoren, die zich af zou spelen na het derde seizoen. Tot slot hebben we een verhalenbundel van Gravity Falls, die ik tot mijn spijt nog steeds niet in huis heb gehaald.

Naast de fandomboeken hoop ik drie Engelse boeken te krijgen: Percy Jackson & The Olympians The Ultimate Guide (met allemaal informatie over de personages), The Otaku Encyclopedia en Someday (het vervolg op Every Day, ik ben zo benieuwd hoe dit verhaal eindigt).

Ook heb ik wat Nederlandse boeken op mijn verlanglijst gezet. Zo hebben we Erebos 2, zo tof dat er een vervolg is! Ook moet ik nog het laatste deel van De Eindeling lezen, en vind ik het zo fijn dat er een nieuw boek is van Lisa Thompson.

Naast boeken, heb ik ook genoeg games die ik wil hebben. Ik kijk uit naar Pokémon Arceus Legends en Pokémon Brilliant Diamond (die moeten nog verschijnen), maar daarnaast ben ik ook fan van de Mario-spellen. Super Mario 3 World + Bowsers Fury vind ik zo grappig en leuk om te spelen met vrienden, en Mario Odyssey lijkt mij een fantastische game waar genoeg te ontdekken valt. Verder heb ik nog een SAO-game die ik nog niet heb, namelijk Fatal Bullet Complete Edition.

Verder heb ik een zwak voor Q-Poskets gekregen, dus ik wil meer van My Hero Academia. Verder wil ik wat meer bordspellen. Tokaido lijkt mij een leuk spel, en The Dragon Prince Battlecharged lijkt mij heel cool. Helaas zijn de verzendkosten bijna net zo hoog als het spel zelf, dus ik zal deze niet zo snel halen.

Dit zijn alle dingen die op mijn verlanglijst staan. Wie weet dat ik er wat van krijg voor mijn verjaardag, en anders heb ik nog genoeg dingen die ik kan kopen als ik mijzelf even wil verwennen! Staat iets uit deze lijst ook op jouw verlanglijst, of zijn er andere dingen die jij heel graag zou willen hebben? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.