Mijn Verlanglijstje: Adventure Time Merchandise

Aan het eind van de maand is het Halloween, maar dan ben ik ook jarig! De afgelopen jaren meldde ik altijd in de maand oktober mijn verlanglijstje, met allemaal spullen die ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag. Hoewel mijn verlanglijst voornamelijk uit boeken bestaat, zijn er ook nog andere dingen die ik maar al te graag wil hebben. We zijn alweer aangekomen bij het zevende deel van mijn verlanglijst. Zo hé, hoe lang gaat dit nog duren? Deze keer bespreek ik mijn verlanglijst op het gebied van Adventure Time.

 

Ik ben dol op de graphic novels van Adventure Time. Ze weten heel goed de sfeer van de serie na te bootsen en de artwork is ook erg mooi. Ik heb de eerste drie delen al, nu de rest nog! Deel vier tot en met acht is al uit, dus genoeg om te sparen dus. De graphic novels zijn zo kleurrijk en elk verhaal is weer uniek en alle personages zijn lekker energiek en vol humor. Een hele reeks aan graphic novels van Adventure Time in mijn boekenkast lijkt mij echt een plaatje, zeker met de mooie grote hardcovers.

Er zijn nog genoeg funko pops van Adventure Time die ik nog zou willen hebben. Tot nu toe heb ik Finn, Fionna en Jake, maar die hebben nog genoeg gezelschap nodig! Zo wil ik Cake graag hebben, de vrouwelijke versie van Jake die vast goed bij de rest van mijn Funko’s kan staan. ook ben ik dol op personages zoals Marceline, Princess Bubblegum, Flame Princess en BMO. Zelfs Lumpy Space Princess, Ice King, Gunter en Lemongrab geef ik maar al te graag een mooie plekje in mijn boekenkast. Ze zijn op internet alleen moeilijk te vinden, dus hopelijk kan ik met wat verjaardagsgeld toch een leuke funko vinden op een conventie!

 

Dit is mijn verlanglijstje op het gebied van Adventure Time, een ontzettend kleurrijke fandom. De volgende keer heb ik het over een van de grootste fandoms die er bestaat, namelijk Harry Potter.

Welke merchandise van Adventure Time zou jij graag willen hebben?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.