Mijn Verlanglijstje: Gravity Falls Merchandise

Aan het eind van de maand is het Halloween, maar dan ben ik ook jarig! De afgelopen jaren meldde ik altijd in de maand oktober mijn verlanglijstje, met allemaal spullen die ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag. Hoewel mijn verlanglijst voornamelijk uit boeken bestaat, zijn er ook nog andere dingen die ik maar al te graag wil hebben. In het vierde deel van mijn lijstje vertel ik over de merchandise van Gravity Falls die ik graag zou willen krijgen voor mijn verjaardag.

 

Uiteraard zijn er boeken van Gravity Falls op mijn verlanglijst. Zo heb ik Dipper and Mabel and the curse of the Time Pirates Treasure nog niet. Dit lijkt me echt een tof verhaal wat zich afspeelt in verschillende tijden/werelden, dus dat is vast een spannend avontuur! Don’t color this book is een kleurboek waarin Dipper je nodig heeft en gered kan worden door ingekleurd te worden. Wat een origineel concept! Je kleurt dus lekker in en hoe verder je komt, hoe beter het met Dipper gaat. Dit zou ik echt eens uit willen proberen!

Naast boeken wil ik ook een spel voor de Nintendo 3DS, namelijk Legend of the Gnome Gemulets. Een game met Mabel en Dipper lijkt me heerlijk, dus die speel ik maar al te graag!

Tot slot wil ik ontzettend graag de Funko Pops van Gravity Falls. Er zijn er nu vier van uit, maar ik hoop dat nog meer personages als Funko worden uitgeven! Ik wil als eerst Mabel en Dipper, want die zien er echt ontzettend leuk uit. Die zouden zo leuk in mijn boekenkast staan! Ook Grunkle Stan en Bill Cipher verdienen zeker een plekje in mijn boekenkast.

Dit was mijn verlanglijstje op het gebied van Gravity Falls! Zitten er leuke dingen bij die jij ook zou willen hebben, of heb je nog een item wat ik ook zou moeten hebben van deze fandom? Laat het me weten in de reacties!

2 reacties

  1. Ooooh Gravity Falls. Ik heb van de week net journal 3 gehad van mijn man voor mijn verjaardag. Maar volgens mij had je die al. 😉 Die funko pops lijken mij echt super!

    1. Ja, Journal 3 heb ik en die is zo mooi! Lees ze alvast 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.