Mijn Verlanglijstje: Pokémon Merchandise

Aan het eind van de maand is het Halloween, maar dan ben ik ook jarig! De afgelopen jaren meldde ik altijd in de maand oktober mijn verlanglijstje, met allemaal spullen die ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag. Hoewel mijn verlanglijst voornamelijk uit boeken bestaat, zijn er ook nog andere dingen die ik maar al te graag wil hebben. Voor het derde deel van mijn verlanglijstje bespreek ik Pokémon, een van de eerste fandoms waar ik in ben gekomen.

 

Ik ben al een flinke verzamelaar als het gaat om de manga van Pokémon Adventures. Ik heb de eerste vier verzamelboxen, nu de vijfde nog! Deze gaat over Diamond and Pearl. Ook hoop ik ooit de Field Guide to Kanto te lezen, dit is een gids van de eerste regio van Pokémon met wat meer geïllustreerde tekeningen van de Pokémon. Ik heb al Espeon, Leafeon, Eevee en Sylveon als knuffel, maar ik zou graag deze collectie willen uitbreiden met knuffels van de andere Eeveelutions. Ik wil wel variëren met de knuffels, want sommige zijn juist klein omdat die er leuker uitzien.

Nendoroids en figurines vind ik erg gaaf dus als ik ergens een goedkope variant kan vinden, wil ik deze zeker in huis halen. Wie weet haalt iemand voor mijn verjaardag een mooie nendoroid voor mij! Deze zijn wel heel duur, dus ik vraag me af of je deze goedkoop kan krijgen zonder dat het bootleg is… Heb je tips voor me? Laat het me dan zeker weten! Tot slot wil ik graag Pokémon Ultra Sun, aangezien ik graag de games speel. Binnenkort zal ik ook alle trailers en informatie over deze game aan je vertellen, dus houd deze week goed mijn blog in de gaten.

 

Bij de Intertoys zag ik laatst vijf figures: Pikachu, Eevee, Jolteon, Flareon en Vaporeon. Aangezien Eevee mijn favoriete Pokémon is wil ik dit pakketje maar al te graag hebben, die staan vast ontzettend gaaf in mijn boekenkast! Bij de Gamemania hebben ze kersttruien van Pokémon, iets wat mij ook zeker bevalt. Mijn ouders verklaren mij vast voor gek als ik dit draag tijdens kerst, maar daar doe ik het ook wel voor.

Ook vind ik het geen probleem als ik Pokémonkaarten-pakketten krijg voor mijn verjaardag. Ik heb nog weinig kaarten van de Sun & Moon reeksen, dus pakketten die daar kaarten van hebben wil ik maar al te graag. Sommige pakketten zijn wel aardig prijzig, dus het is wel even goed zoeken om een goedkoop pakket te vinden. Zo zijn de Bewear en Kingdra boxen afgeprijsd bij de Gamemania, maar je kan soms ook afgeprijsde pakketten scoren bij de Intertoys, Bartsmit of de Nedgames. Persoonlijk vind in de boxen onderin een mooie prijs hebben als ze onder de 25 euro komen, de tinnen box is voor 20 euro een prima prijs en de grote doos is een prima aankoop als je die kan krijgen rond de 25 euro. Het is even zoeken, maar wie weet kan iemand (of ik met mijn verjaardagsgeld) een leuk pakket kopen.

 

Dit is het verlanglijstje dat ik heb op het gebied van Pokémon. Ik heb al een hoop, maar meer is beter! Ben jij ook een Pokémonfan en welke dingen staan er op jouw verlanglijstje? Laat het me dan weten in de reacties!

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik heb echt heel lang pokemon gevolgd, maar de laatste 2-3 jaren even niet al kijk ik wel graag naar de filmps. Maar de spelletjes voor nintendo blijven zo leuk. Voorheen vroeg ik die altijd voor mijn verjaardag gezien die altijd rondom mijn verjaardag uitkwamen toen. 😉

  1. Haha, ik ben ook superblij dat de afgelopen games rond november uitkomen, dan kan ik van mijn verjaardagscentjes de nieuwe game in huis halen 🙂

 2. Nendoroids zijn echt te cute.

  1. Wij snappen elkaar.

 3. Geweldig lijstje ^^! Ik was eigenlijk helemaal vergeten dat er nieuwe spellen uitkomen, al wacht ik persoonlijk nog steeds tot de Omega Ruby en Alpha Sapphire wat goedkoper worden ><
  En jaaaaaa plushies 😀
  Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat krijgen voor je verjaardag!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.