Mijn Verlanglijstje: Steven Universe Merchandise

Aan het eind van de maand is het Halloween, maar dan ben ik ook jarig! De afgelopen jaren meldde ik altijd in de maand oktober mijn verlanglijstje, met allemaal spullen die ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag. Hoewel mijn verlanglijst voornamelijk uit boeken bestaat, zijn er ook nog andere dingen die ik maar al te graag wil hebben. Dit is het vijfde blogje van mijn verlanglijstje, waarin ik de merchandise van Steven Universe bespreek die ik graag in ontvangst neem op mijn verjaardag. Pfoeh, dat lijstje wordt al lang hè?

 

Er zijn nog genoeg boeken van Steven Universe die ik zou willen hebben. Zo zou ik graag Art & Origins willen hebben, vol artwork van Steven Universe. Ik heb meer artworkboeken van series en die zijn maar al te fijn om te lezen. Het laat je als het ware een kijkje achter de schermen zien en je kan genieten van vele illustraties van je favoriete personages.Rechtsboven zie je Steven Universe and the crystal gems, een graphic novel van Rebecca Sugar (de maker van Steven Universe). Hoewel ik de artwork niet perfect vind, wil ik wel graag zien wat voor verhaal Rebecca heeft bedacht voor de comics.

De onderste twee graphic novels zijn van een andere comic artists, maar lijken mij ook erg leuk. Linksonder is een graphic novel die het meeste weg heeft van de serie, in de andere graphic novel gaat Steven naar school met Bonnie en beleeft hij daar avonturen. Ik kan niet genoeg hebben van boeken van Steven Universe, dus deze hoop ik ook graag te hebben.

 

Ik heb al veel Funko Pops, maar nog niks van Steven Universe! Ook deze staan op mijn verlanglijst. Ik wil het liefst Steven, gevolgd met de drie crystal gems. De andere personages zou ik stiekem ook wel willen, wat zou het toch mooi zijn om een hele collectie te hebben van alle gems en andere personages uit de serie! Ik zou echt de meest vrolijke fanboy zijn als ik die verzameling eenmaal in mijn boekenkast heb.

Dit is mijn verlanglijstje op het gebied van Steven Universe. Een ding kan je in ieder geval zeggen: mensen kunnen met gemak een cadeautje voor mij vinden, want je kan uit genoeg kiezen! Zaterdag kan je weer een deel van mijn verlanglijst vinden, dan laat ik wat boeken zien die gerelateerd zijn aan Japan (ook een van mijn vele obsessies).

Welke merchandise van Steven Universe zou jij willen hebben?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.