Mijn verlanglijstje: Sword Art Online Merchandise

Aan het eind van de maand is het Halloween, maar dan ben ik ook jarig! De afgelopen jaren meldde ik altijd in de maand oktober mijn verlanglijstje, met allemaal spullen die ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag. Hoewel mijn verlanglijst voornamelijk uit boeken bestaat, zijn er ook nog andere dingen die ik maar al te graag wil hebben. In het eerste deel van mijn verlanglijstje laat ik alle boeken/manga/merchandise zien die ik graag zou willen hebben van Sword Art Online.

 

Ten eerste ben ik een verzamelaar van de light novels van Sword Art Online. Dit is het originele verhaal, de anime is hierop gebaseerd. Er zijn al 11 delen van, terwijl ik er maar 4 heb! Ik wil dus zeker mijn collectie uitbreiden en meer novels ervan hebben. Hierin zitten ook een aantal illustraties die erg mooi zijn en de novels gaan nog verder dan de anime, dus ik kan dan alvast lezen hoe het verhaal verder gaat! De anime heeft namelijk de eerste 7 novelles al op het beeldscherm gezet, dus er is nog genoeg te lezen voordat het derde seizoen komt.

Naast het verzamelen van de originele novels, zijn er ook nog andere novels die het verhaal opnieuw laten zien, alleen dan in meer detail en met meer personages. De eerste vier delen zijn hiervan uit en ik heb ooit voor de helft van de prijs het tweede deel gekocht op een conventie, maar nu wil ik dus de rest ook zodat ik deze serie kan lezen! Mochten beide novelle-series compleet zijn, wil ik graag beginnen met het verzamelen van de manga van Progressive, aangezien de tekenstijl vele malen beter is dan de originele manga.

Naast de novelles en de manga, ben ik ook een verzamelaar op het gebied van figurines. Ik heb maar 1 figurine van Asuna, maar ik wil dus meer! Er zijn genoeg figurines/nendoroids die er fantastisch uitzien, alleen zijn ze wel vrij prijzig. Een goedkopere versie is een Funko Pop. Die van Asuna heb ik al, maar Kirito moet ik nog hebben! Ik heb veel goedkope nendoroids en figurines gezien op Wish, maar volgens mij is dit flinke bootleg. Mocht je ervaring hebben met het kopen van figurines, laat me vooral weten waar je ze voor een redelijke prijs kan halen!

Dit is mijn eerste deel van mijn verlanglijst. De komende weken komen er nog veel blogjes hiervan online, dus dan kan je mijn hele verlanglijst zien! Geloof me, het is een hoop…

Ben jij ook een fan van Sword Art Online en heb jij er merchandise van?

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.