Squeekers Haul

Ik was vorige week bij Squeekers, een creatief evenement vol leuke artists, muziek, workshops en meer! Mijn verslagje kan je vanaf gisteren al lezen, maar nu vertel ik welke merchandise ik er allemaal heb gehaald. Nou ja, niet alles was voor mezelf, ik heb ook wat cadeautjes geregeld. Ik kwam met een mooie buit thuis, dus die moet ik uiteraard even laten zien!

 

Ten eerste kan ik het niet laten om visitekaartjes mee te nemen van de artiesten die aanwezig zijn op een evenement/conventie. Dit waren de kaartjes die je mee kon nemen. Neem zeker even een kijkje op de social media van deze artists, want ze waren allemaal ontzettend leuk!

Ik ben dol op buttons, dus bij @kirby_desu en @kirstie1999 kocht ik deze twee buttons. Ik ben dol op Steven Universe dus een button met de hele groep erop vond ik ontzettend leuk. Ik ben ook bezig met de anime My Hero Academia en vind ik ook erg tof worden, dus daar wilde ik ook een button van (nou ja, deze gaf ik cadeau).

Bij Lemmo (die mijn beschrijvingen bij mijn Instagramfoto’s hilarisch vindt) kocht ik de button Love is for everyone. Steven Universe is echt een serie die de LGBT-community steunt, dus met deze button wil ik ook mijn steun aan deze community laten zien. Daarbij ziet hij er ontzettend leuk uit! Ik krijg nu al weer zin om Steven Universe te kijken…

Naast het kopen van een button had ik ook een eigen button gemaakt bij Lemmo. Aangezien ik en een bepaald meisje al een half jaar het wel aardig goed met elkaar kunnen vinden, besloot ik een button van ons twee te maken. Ik heb even een klein deel wat vervaagd aangezien daar onze namen op staan. De button werd met glitters gemaakt en aangezien het idee van de button voor iemand anders zo leuk werd gevonden, kreeg ik er nog een extra button bij, zo lief!

Voor mevrouw de fangirl kocht ik ook deze magneet. Ze is gek op The Legend of Zelda Breath of the Wild (en ook ik begin fan van deze fandom te worden), dus deze kan ze op haar koelkast doen. Ik vind hem echt ontzettend mooi gemaakt door Dyrewolves.

Een ander cadeau wat ik kocht (en wat ik stiekem zelf ook zou willen hebben), is deze artwork van My Hero Academia. Deze is gemaakt door Egao-Ho en ze heeft er echt uren werk in zitten. Wat is hij toch mooi! Zo vol detail, vol actie en mooie effecten. Echt een plaatje! Ze had meerdere coole artwork, dus ik keek bij haar kraampje echt mijn ogen uit.

Bij het afstrepen van een bingokaart op het evenement kon je een kleine goodiebag krijgen. Hierin zaten leuke buttons van Thissy (die de meest schattige merchandise heeft) en een lolly. Een heel leuk kleinigheidje voor degene die fanatiek waren met het afstrepen van hun bingokaart.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.