Till and Dill: de nieuwe elementen-boekenleggers

Till and Dill is een webshop die is gespecialiseerd in mooie printjes en boekenleggers. Ik had de oude elementen-collectie die ik erg tof vond, maar laatst heeft deze webshop de boekenleggers verbeterd. Ik mocht de vernieuwde collectie ontvangen, dus ik laat graag aan je zien wat de aanpassingen zijn en waarom de nieuwe collectie nog mooier is dan de eerste!

 

De bovenrij op de foto is de oude rij, de onderste is dus de nieuwe versie die je bij Till and Dill kan halen. De boekenleggers zijn uniek, maar hebben wel wat toffe gelijkenissen met Avatar The Last Airbender. Goed, laat ik de oude en nieuwe versies naast elkaar leggen, zodat je nog beter de verschillen kan zien!

Laten we beginnen met de water-boekenleggers. Links de nieuwe versie, rechts de oude. Wat is er nieuw aan? Ten eerste heeft de achtergrond een verbetering gekregen. In de oude versie is de achtergrond nogal vaag, maar in de nieuwe versie zie je duidelijk een grote berg, bamboe en een lange rivier. Daarbij zijn de kleuren wat helderder en heeft het haar van de vrouw meer details gekregen, zoals een haarband en het gezicht is gedetailleerder.

Door naar aarde! Ook hier links de nieuwe versie, rechts de oude. De stenen zijn iets scherper, de vrouw heeft iets meer sieraden en het gezicht heeft veel meer persoonlijkheid. De oude versie had een vrij vredig gezicht, terwijl de blik in de ogen van de nieuwe vrouw veel strakker is. Maak maar geen ruzie met haar, want ze weet je zeker een koekje van eigen… Uhhh, een steentje van eigen rots te geven!

En dan hebben we vuur! Links de nieuwe, rechts de oude. Wat is er nog mooier aan? Nou, de vlammen als het haar van de vrouw is stukke beter. Rechts is de vlam erg fel en de overloop van gezicht naar vuur is erg kortaf, terwijl die bij de nieuwe vrouw veel beter overloopt. Je ziet nu veel duidelijker de vlammen die wat over haar haarband/kroon overlopen, erg tof gedaan! Ook het gezicht is veel prettiger en toont meer karakter. Haar kleding is iets gestroomlijnder en ze is overduidelijk stukke gespierder.

Tot slot hebben we lucht! Het gezicht van deze luchtmeester heeft iets meer diepte en je ziet meerdere veertjes rondfladderen over de boekenlegger. Het effect van lucht is daardoor iets beter te zien, erg tof! 

Dit zijn de vernieuwingen van de elementen-collectie van Till and Dill. Wil jij ze nu in huis halen? Dan kan je hier de boekenleggers bestellen. Check vooral de rest van de Etsy-winkel van Till and Dill, want ze hebben genoeg andere en mooie boekenleggers die je maar al te graag zou willen hebben!

Heb jij al merchandise van Till and Dill in je bezit?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.