Unboxing: A Court of Dreams Goodiebox van Proud Book Junk

Proud Book Junk is een hele leuke webshop vol bookish merchandise. Boekenleggers, kaarsen, leeslinten en meer, er is zo veel leuks te koop! Als REP ben ik een groot fan van deze webshop, dus ik had al snel de ACOTAR-box besteld. Zou deze box net zo leuk zijn als de vorige box van Proud Book Junk (zie hier de unboxing ervan)?

 

De box was vrij plat, dat had ik niet verwacht! Alles was in ieder geval verpakt met wat papier en de meeste items hadden ook verpakking er omheen ter bescherming. De box kwam ook snel binnen na verzending. Voor Nederland krijg je gratis verzending als je bestelling boven de 35 euro zit en voor België 40 euro, dus met zo’n box zit je al over de helft!

Na een brief met een kortingscode en spoilers over de box maakte ik de box open. Als eerst zag ik de exclusieve kaars van de box. Hierop is Rhysand te vinden (inclusief vleugelbedeltje en illustratie van Rhysand zelf). Weer een heerlijke kaars, alleen is de achtergrondkleur ook erg donker, waardoor je wel goed moet kijken om het lichaam van Rhysand te zien. Hij heeft ook vleugels, maar ook die zijn moeilijk te zien. Het was misschien iets handiger geweest als de kleuren van Rhysand en de achtergrond wat meer van elkaar verschilden, maar hij ruikt in ieder geval erg lekker.

Dan hebben we een quotekaart van A Court of Mist and Fury. Heel passend bij de serie en erg mooi! Het is ook een redelijk sterke quotekaart en de lettertypes passen erg goed bij elkaar.

Daarbij was er ook een handspiegeltje met daarop een quote. Het is wel iets moeilijk te zien, maar er zijn ook mooie versieringen in het zwart toegevoegd aan het spiegeltje.

Proud Book Junk werkte bij deze box samen met andere webshops. Zo heeft Letters and Lights een theezakje gemaakt. Veel verschillende ingrediënten, ik ben in ieder geval erg benieuwd naar de smaak! Ook het label past weer erg goed bij de rest van de box.

Till and Dill is vooral bekend door mooie boekenleggers, maar de afgelopen jaar zag ik nooit boekenleggers die fanart waren van bepaalde boeken. Nu doen ze dat eindelijk, en wat is het mooi! Deze illustratie van A4-formaat zat ook in de box. Ik ben nu al benieuwd naar alle volgende artprints die worden gemaakt van Till and Dill. Wel een klein puntje: door de grootte is de linkeronderkant van de illustratie ligt gebogen. Ik kon het gelukkig wat rechttrekken door er een dikke stapel boven op te doen voor een tijdje, maar het was beter geweest als de illustratie nog wat steviger verpakt was of als het materiaal iets sterker was.

Proud Book Junk had ook boekenleggers (een setje van 4) toegevoegd met illustraties op beide zijden. Ik vind deze echt ontzettend mooi en laat elk hof van de ACOTAR-wereld zien. Een hele mooie toevoeging aan de box!

Ik vind de box erg tof, alleen had ik er denk ik wat andere verwachtingen bij. De vorige box had wat leuke illustraties van personages en hoewel deze box een kaars heeft met een illustratie van Rhysand, had ik verwacht dat er meer illustraties zouden komen van ACOTAR. Misschien een boekenlegger met Feyre erop, of misschien nog een andere kaars die al in de webshop zat? Ik zie graag meer toffe illustraties van personages door Proud Book Junk, dus dat mag van mij zeker vaker voorkomen in goodieboxen!

Dit was de goodiebox van Proud Book Junk. De box is helaas al uitverkocht, maar hopelijk komen er nog meer items van de box in de webshop terecht. Met de code FANBOY10 krijg je in ieder geval 10% korting in de webshop!

Heb jij deze goodiebox ook gekocht?

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik HOU GEWOON van ACOTAR goodies, altijd goed.

  2. Toffe box! Mijn planken puilen echt al uit van de Maas spulletjes maar deze hadden er ook nog wel gemogen van mij!

    1. Proud Book Junk heeft nog wel wat losse goodies in de webshop staan, dus wie weet kan je nog wat scoren! 🙂

  3. Wauw, die illustratie van Rhysand en Feyre is echt prachtig.

    1. Jaaaa, Tillanddill stelt zeker niet teleur! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.