Unboxing: Bravelands verrassingspakket

Een aantal weken geleden zag ik Bravelands: De Outsider liggen in de boekhandel. Dit boek is van de makers van Warrior Cats, een langlopende serie vanuit het perspectief van katten. Ik ben zelf nog nooit begonnen aan deze serie, maar ik vond het wel bijzonder dat dit perspectief eens aan de orde kwam in boeken. Lezen vanuit het perspectief van dieren had ik nog niet meegemaakt, maar toen Bravelands uitkwam was mijn interesse wel weer gewekt, helemaal omdat dit boek het verhaal volgt van drie verschillende dieren: een leeuw, een olifant en een aap. Uitgeverij Fantoom stuurde mij een bericht met de vraag of ik een verrassingspakket wilde ontvangen van Bravelands. Dan zou ik dus eindelijk kunnen beginnen met dit bijzondere boek. De inhoud was alleen veel groter dan ik had verwacht…

 

Kijk nou naar dit pakketje! Ik had verwacht dat de box een formaat zou zijn van een boek met wat kleine goodies, maar deze grote doos had ik echt niet verwacht. Die wil je gewoon bewaren omdat hij zo mooi is!

Door de voorkant voorzichtig te schuiven maakte ik de doos open. Dat ziet er veelbelovend uit!

De box bevat onder andere twee boekenleggers van Bravelands. Zie hier de voor- en achterkant! De voorkant voelt heel fijn aan en hij glanst ook nog eens. Ideaal om het boek te gaan lezen!

In het pakket is ook een grote poster van het boek te vinden, met daarbij vier kaarten. Twee kaarten laten de leeuw zien op de cover van het boek, terwijl de andere twee kaarten de map van Bravelands laat zien. De map vind ik heel mooi gemaakt, ik vind zelf het zelf namelijk fantastisch als een boek wordt geïllustreerd met een mooie map om alles in kaart te brengen.

Mokken? Ik kan er niet genoeg van hebben! De box bevatte een prachtige mok met de leeuw. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind deze leeuw echt geweldig. Al die mooie kleuren en die hele tekenstijl, daar kan ik heel lang naar staren! Met een mok hoort natuurlijk ook wat om te drinken, dus er is ook een Afrikaanse koffiesmaak toegevoegd. Ik ben zelf geen fan van koffie (doe mij maar thee!), maar ik denk dat ik deze koffie toch eens ga proberen. Mijn vader wil in ieder geval testpersoon zijn voor deze koffie, want hij lust dat wel!

Ik heb veel buttons van specifieke boeken, maar aan deze collectie kan ik nu ook buttons van Bravelands toevoegen. Deze zijn ook vrij groot, superfijn! De leeuw moet natuurlijk goed te zien zijn en bij deze grootte doet hij dat zeker.

Uiteraard mag het boek niet ontbreken in dit pakket. Wat is de cover toch prachtig! Een mooie cover die ook op sommige plekken glanst. Damn, wat een plaatje! Ik kan nu haast niet wachten om te beginnen aan dit boek. Ik ben zo benieuwd hoe de verhalen zijn van een leeuw, olifant en aap en hoe de schrijfstijl is. Ik ga er dus snel aan beginnen, maar laat me vooral weten hoe het boek is als jij hem al hebt gelezen!

Ga ik de woordgrap maken? Ja, dat ga ik doen. Dit verrassingspakket is BEESTACHTIG goed en ik ben zeker verrast door de inhoud! De uitgeverij weet goed hoe je een boek even goed kan promoten door bijbehorende merchandise te maken. De cover van het boek is prachtig waardoor het goed te gebruiken is voor boekenleggers, posters en meer, maar zelfs de box is zo sfeervol gemaakt! Ik ben nu in ieder geval hyped over dit verhaal en hopelijk jij ook. Laat het avontuur in de amazone maar snel beginnen!

Heb jij Bravelands: De Outsider al gelezen?

1 reactie

  1. Wat een vet mooi pakket. Ik had de mok al eens zien staan in de boekenhandel hier. Ziet er zo mooi uit en de thee is ook wel interessant haha.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.