Unboxing: Celebrate Books Box Murder Girls

Celebrate Books is een maandelijkse boekenbox die in het teken staat van YA-boeken. Meestal Nederlands, maar er komen ook wat Engelse boxen voorbij. Deze maand was er een Engelse box met het thema ”Murder Girls”, voor onder andere liefhebbers van Pretty Little Liars en Riverdale. Mijn fangirl houdt wel van zulke series, dus ze besloot de box te bestellen en ik mocht hem met haar openen! Hierdoor werd ik meteen enthousiaster door boekenboxen, want deze box had zeker een tof boek met mooie goodies erin.

We beginnen met het boek, People like us van Dana Mele. De cover doet me al een beetje denken aan Een van ons liegt en volgens mij past dit boek perfect bij de hierboven genoemde series. Ik zag hem zelfs al in de boekhandel liggen en vond hem toen er al gaaf uit zien, dus heel leuk dat dit boek in de box zit. Daarbij heeft de auteur een bookplate toegevoegd aan de box, zodat je de handtekening van de auteur in het boek kan stoppen.

Dan hebben we een ontzettend leuk theesetje. Er is een mok met een illustratie van Veronica Lodge, een personage uit Riverdale. Kristin Aksland heeft deze mok ontworpen. Ik kijk zelf geen Riverdale, maar mijn mede-box-opener vond deze mok ontzettend leuk! Wie weet dat ik de serie ook eens ga kijken. Daarbij was er thee toegevoegd met het thema ”The Evil Queen”, waarbij de sticker is gemaakt door AppyDrawzz. Ik ben erg benieuwd naar de theesmaak, dus die gaan we zeker uitproberen. Daarbij komen er nog twee mooie theelepels bij met de tekst Books and tea erop gegraveerd. Ik vind het heel fijn dat er voor een compleet theepakketje is gekozen voor deze box, zodat je toch een compleet setje hebt.

Daarbij waren er weer wat kaarten voor het kwartetspel toegevoegd. Precies de goede set, want dit waren allemaal personages van The Lunar Chronicles! Mijn fangirl is daar een enorme fan van (ze heeft zelfs het Marissa Meyer event georganiseerd), dus die was heel blij met deze kaarten. Ze zien er ook zo mooi uit!

Er is ook artwork van Bellatrix uit Harry Potter, gemaakt door TJ Lubrano. Lekker duister en een echte murder girl! Deze staat erg mooi bij een Harry Potter-collectie en de kleuren in de illustratie passen ook echt bij Bellatrix.

We hebben ook nog een boekenlegger van Isabella Lightwoord van The Mortal Instrument, gemaakt door Daly Rincón. Hoewel ik al ontzettend veel boekenleggers zelf heb vind ik deze boekenlegger niet het einde, maar het ontwerp past wel echt bij Isabella.

Dan hebben we nog de quotekaart. Die spetters bloed maken het echt af! Het maakt mij in ieder geval nieuwsgierig en volgens mij weet de kaart heel goed de sfeer van het boek samen te vatten.

Dat was dan de Celebrate Books Box. Wat een leuke box is het zeg! Ik ben persoonlijk niet zo van de boxen, maar deze maakte mij wel erg hyped naar meer boekenboxen. Wie weet dat ik er dit jaar nog eentje bestel! De Murder Girls box was in ieder geval een succes, en bij jou?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Oh dat thee setje is wel echt super leuk!

  2. Wat een leuke box! Ik ben erg benieuwd naar het boek en ik vind de mok echt supertof!

  3. Ik weet niet waarom maar de cover van dat boek spreekt me zo erg aan 😮 Doet me een beetje denken aan Japanse school uniformpjes~ Ik ga eens opzoeken waar het precies over gaat!

  4. Ik vond dit echt een gave box! Leuk om ook jouw unboxing te lezen 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.