Unboxing: de meest kawaii goodies van CutieSquad!

CutieSquad is een groep schattige dieren die als ware superhelden je dag een stukje leuker kunnen maken. Ze zijn vrolijk en behoorlijk kawaii (het Japanse woord voor schattig). Dit kawaii uiterlijk krijgt nu ook meer bekendheid in Nederland, want CutieSquad is gewoon te vinden in Nederland! Ik krijg een erg leuk pakketje binnen van CutieSquad, waarin ik extra merchandise kreeg van mijn favoriete superheld Jacky, de rode panda! Lees hier vooral meer over de verschillende superhelden, en kijk vooral verder voor alle leuke merchandise die CutieSquad heeft.

Bij CutieSquad zijn er genoeg leuke kaarten die zo aandoenlijk zijn, en voor vele verschillende situaties toepasbaar zijn. Al deze kaarten bezorgen meteen glimlach op mijn gezicht, en om alle woordgrapjes kan ik altijd wel lachen.

Ook zijn er verjaardagskaarten, de kaart in Hamsterdam is zo herkenbaar en vol leuke figuurtjes. Naast de leuke kaarten is er zelfs washitape, waarop je een van de vier superhelden kan zien. Als je fan bent van leuke kantoorartikelen in een schattig jasje, ben je hier bij het goede adres!

Er zijn zelfs leuke pins die er fantastisch uit zien. Jess (het katje) ziet er erg fancy uit met de #selfie, en Jacky als een boekenwurm is echt een mood!

Heb je van die saaie notitieblokjes? Dan kan je die weg doen, want de notitieblokken van CutieSquad zorgen dat je tijdens je dag werken al je notities kan opschrijven, en daarnaast door de leuke illustraties met een goed humeur aan de slag kan.

Naast de stationery zijn er zelfs leuke knuffels van de superhelden. Zo heb je Jess als zeemeermin, en heeft Jacky vol trots een konijnenonesie aan. Wat zien ze er vrolijk en fijn uit! Daarnaast zijn ze heerlijk zacht en goed afgewerkt. Ook zat er in het pakket een leuk notitieboek van Jacky met een ramenbowl. Ik ben zelf een groot liefhebber van Japan, waaronder het voedsel. Japanse ramen is echt heerlijk, en als dit is gecombineerd met schattige figuren van mijn favoriete dier ben ik helemaal om. Hier ga ik goed gebruik van maken!

Ook een van de leukste dingen zijn de stickers die je kan van CutieSquad kan krijgen. Zie hier allemaal leuke stickers van Jacky!

Rond maart is er in Japan het kersenbloesemseizoen, waarin je wordt omgeven door de zachte rozen bloemblaadjes. Hier is zelfs een mooie reeks op gebaseerd, deze stickers geven mij nog meer heimwee naar Japan!

Tot slot is er een fantastische reeks van verschillende boekengenres. Al ben je een fantasyliefhebber, hou je van mysterie, ben je meer van de romantische verhalen of hou je van sprookjes, er is voor ieder wat wil in deze stickercollectie!

De CutieSquad heeft fantastische merchandise, hier is te vinden waar je alle goodies kan bestellen! Van planners tot stickers en andere leuke merchandise, de vrolijkheid spat er vanaf en je krijgt er automatische een positievere stemming van. Ik ben in ieder geval heel enthousiast door de CutieSquad, en hopelijk kan jij binnenkort ook met deze toffe goodies aan de slag om je dag een stukje leuker te maken.

Wat is jouw favoriete item van de CutieSquad, en wie is je favoriete superheld?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.