Unboxing: Fairyloot Beautiful Deceptions

Ik heb bij verschillende websites boekenboxen besteld, maar ik had nog nooit wat gehaald bij Fairyloot. Tijd om daar verandering in te brengen! Mijn fangirl liet zien dat deze box een boek had met een redelijk Aziatisch tintje en dat er een item in zou zitten van Kingdom of Ash (het laatste deel van Throne of Glass, haar favoriete boekenserie). Ik hoorde andere boekgerelateerde items, dus ik was wel nieuwsgierig geworden. Tijd om een Fairylootbox te bestellen! Ik had rond de 40 euro betaald voor deze box en we kregen de box rond eind oktober, maar de levertijd verschilt enorm (zo hadden andere bloggers deze box al veel eerder en hoorden anderen pas vorige week dat hun box was verzonden). Goed, op naar de unboxing van deze box!

De box vind ik er in ieder geval erg leuk uit zien, aangezien Fairyloot er een quote aan toevoegt. Daarbij is de binnenkant ook vol tekst, Fairyloot zit lekker in de boekensferen!

Als eerste zat de boxkaart bovenaan met spoilers en informatie over de box. Wat ziet deze kaart er toch mooi uit! Deze is gemaakt door @taratjah, welke altijd de spoilerkaarten maakt voor Fairyloot.

Eerst vonden we een sleutelhanger die past bij het boek The Winner’s Curse van Marie Ruthoski. Op dit boeken-sleutelhangertje staat ook een quote van het boek, hij is erg gedetailleerd! Deze sleutelhanger is gemaakt door KDP letters.

Dan gaan we door met sokken in het teken van The Red Queen, het bebloede kroontje valt lekker op!

Ook zijn er buttons van de Grisha met de verschillende soorten magie. Ik ben zelf een Etherealki, erg tof logo! Op de achterkant staan ook alle boeken van Leigh Bardugo.

Dan hebben we een kaartenset in het teken van The Cruel Prince van Holly Black met de quote ”If I cannot be better than them, I will become so much worse.”. Mijn fangirl heeft in Londen The Cruel Prince gekocht en nog niet gelezen, maar door deze kaarten is ze wel erg hyped geworden over het verhaal. De aas, boer, koningin en koning zijn telkens hetzelfde, maar het ziet er wel erg tof uit. De kaarten zijn gemaakt door Emily Haynes en FictionTeaDesigns.

Dan hebben we een kaars en thee. De thee is groen en met mint, dus ik denk dat deze thee me wel gaat bevallen. Dan nog het item van Throne of Glass, namelijk een kaars in het teken van Aelin! De kaars is van Nerd Poured Candles, de binnenkant heeft wat blauwe glitters en de geur is licht citroenig, een lekker fruitig geurtje!

Dan hebben we een muts van Six of Crows. Erg gaaf, ook lekker warm!

Dan zijn we al bijna aangekomen bij het boek… Deze boekenleggers zaten nog op het zakje met het boek erin. Vooral die rechterboekenlegger vind ik erg tof!

Het boek is Girls of Paper and Fire van Natasha Ngan! Het boek is gesigneerd door de auteur en er zijn pink sprayed edges. Hoe gaaf! De cover ziet er in ieder geval erg gaaf uit en het verhaal klinkt veelbelovend.

Het boek heeft ook nog veel extra’s. Zo heb je een kaart van het boek, fanart, een interview met de auteur, een boekenlegger van de quotekaart en een uitnodiging om mee te doen aan de buddyread en readalong. Supertof! Ik hoop er aan mee te doen, want je kan bij de readalong ook toffe prijzen winnen.

De Fairylootbox beviel mij zeker. Je krijgt echt waard voor je geld, de items zijn lekker divers met mooie illustraties en het boek is een speciale versie met handtekening van de auteur. Fairyloot weet wel hoe ze boekenboxen moeten maken! Wie weet dat ik vaker bij Fairyloot boxen ga bestellen, want alle merchandise is echt heel mooi.

Heb jij al meerdere boxen besteld van Fairyloot? Laat me dan vooral weten of andere boxen zich kunnen meten aan dit niveau, want dat maakt me wel erg enthousiast voor aankomende boxen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.