Unboxing: Great Wizards Goodiebox van Proud Book Junk

Boekige webshops vind ik maar al te leuk. Zo ben ik al een paar maanden een REP van Proud Book Junk, een webshop vol boekige kaarsen, boekenleggers en meer. Ook doet deze webshop aan goodieboxen, zoals een goodiebox die is geïnspireerd op great wizards, oftewel onze geliefde Boy Who Lived en zijn magische toverschool. Die moesten mijn fangirl en ik gewoon hebben! We wisten nog niet wat er allemaal precies in zou zitten, maar we hadden wel het idee dat deze box erg mooi zou zijn. Hij kwam gisteren binnen, dus we pakten hem meteen uit!

 

Toen het pakketje binnen kwam, was het opmerkelijk dat hij zo klein was. Opvallend, maar wie weet is de inhoud veel grootser dan verwacht…

Het eerste wat we zagen, is een gehaakt poppetje van Knuffelcompagnie, een Etsy-webshop die je hier kan vinden. Er waren drie mogelijkheden qua poppetjes: je kreeg Harry, Hermelien of Ron. Wij hebben dus de roodharige Wemel gekregen! Hij ziet er ontzettend leuk uit en perfect om bij je Harry Potter-verzameling te zetten. Knuffelcompagnie heeft veel meer knuffels, zoals Moana, Baymax, Disney-prinsessen en meer. Bekijk de webshop ook vooral op Facebook en Instagram!

Dan beginnen we met de kaarsen die speciaal zijn gemaakt voor deze box. Zo hebben we een kaars van Harry Potter, genaamd The Boy Who Lived! Hierin zie je Harry op de rechterkant, wat een leuk ontwerp! Ik vind deze stijl heel strak en ik ben erg blij dat Proud Book Junk nu ook personages heeft gemaakt. Daar mag wel meer van komen! Een leuk bedeltje als bliksemschicht dat natuurlijk perfect bij Harry past en de kaars ruikt naar jasmijn.

De andere kaars is van The Order of the Phoenix. Hierin zie je op de rechterkant een phoenix, hoe mooi! De kaars ruikt ook naar mijn idee naar een phoenix, namelijk met de geuren sandelwood en citrus.

Proud Book Junk heeft ook nog twee kaarsen die verkrijgbaar waren in de webshop toegevoegd. Deze zijn nu dus uit het assortiment! Zo kregen wij een Quidditch-kaars, compleet met bezemsteel als bedeltje en op de linkerkant een kleine samenvatting van het spel, met rechts een silhouet van het Zwerkbalveld. Deze heb ik al, maar nu heeft mijn fangirl er ook eentje! Deze kaars vind ik vrij sterk en divers ruiken, aangezien het de geuren lavender, gardenia, lilacs, amber en vanilla bevat. Wel erg lekker!

Dan hebben we nog een Slytherin-kaars, aangevuld met een slang (zowel als bedel als op de rechterkant) en een beschrijving van deze afdeling op de linkerkant. Mijn fangirl vindt dat ze soms een Slytherin is, dus deze kan bij haar Gryffindor-kaars staan. Deze heeft de geur pine, wat ook mooi combineert met de achtergrond van bladeren!

Een decoratief zeepje is ook toegevoegd, met het wapen van Hogwarts erin. Hoewel ik geen beste ervaringen heb met zeepjes (het vorige zeepje dat ik rook bezorgde mij misselijkheid), vind ik deze erg lekker ruiken! Hij is ook niet al te groot, dus kan prima passen bij andere zeepjes als je die hebt.

Een item waar ik echt dol op ben, zijn de onderzetters van de gebroeders Wemel. Kijk Fred en George nou! Wederom heeft Proud Book Junk deze zelf gemaakt, hoe leuk! Het zijn er ook meteen vier, dus deze kan je meteen voor een paar mensen gebruiken. Ik heb wel lichte angst dat de onderzetters niet heel goed tegen water kunnen, dus ik ga er wel voorzichtig mee zijn.

Ook is er een boekenlegger van Epikpage toegevoegd aan de box, een boekenlegger van Hedwig! De achterkant laat ook de rug van Hedwig zien, echt een compleet plaatje! Ik vind hem er heel leuk uitzien, die ga ik zeker gebruiken als ik de Harry Potter-boeken weer ga lezen (voor de duizendste keer, maar het is het waard). Epikpage heeft nog veel meer toffe boekenleggers, die je hier kan vinden.

Dan hebben we twee boekenleggers en een quotekaart. De eerste boekenlegger is van Luna, ook weer speciaal gemaakt! Ik ben echt dol geworden op deze tekenstijl, WE WANT MORE! Luna is één van mijn favoriete personages van het Harry Potter-universum, dus ik ben hier ontzettend blij mee. Dan hebben we ook nog een boekenlegger met een belangrijke quote van Dumbledore. Ook is er een quotekaart over de Patronus van Harry uit het derde deel. Wat ziet die er toch mooi uit!

Dan hadden we ook nog een verrassing die niet bij de box behoorde, maar die Lisa (de eigenaar van Proud Book Junk) erin had gestopt als bedankje voor onze acties (ik als REP, mijn fangirl als organisator van het Marissa Meyer-event). We hebben de Bibliophile-kaars! Ik vind deze er prachtig uitzien, die kleuren lopen zo mooi in elkaar over! De kaars heeft een mooi veertje als decoratie en heeft de geur rose en vanilla, welke zo fijn is! Deze kaars is één van de nieuwste kaarsen van Proud Book Junk, een aanradertje!

Wat een grote buit zeg! Zo’n klein pakketje, maar de inhoud was het geld dubbel en dwars waard. Daarbij waren er nog brieven toegevoegd met uitleg over de box, een handleiding voor het branden van de kaarsen en een visitekaartje.

De box is te koop voor 23,99 en is hier te vinden. Hierbij hoef je alleen nog wat verzendkosten te betalen, maar je kan ook op events bestellingen ophalen waar Proud Book Junk te vinden is. Ik vind de inhoud in ieder geval het echt waard, want er is zo veel in te vinden! Lekkere kaarsen, mooie ontwerpen en een divers aanbod aan goodies. Ik ga de volgende box sowieso bestellen, want dit was echt een feestje om open te maken! Ik ben dus REP voor Proud Book Junk, dus met de code FANBOY10 krijg je nog 10% korting op je bestelling. Grijp snel die kans en geniet ook van zo’n mooie en magische goodiebox!

 

2 reacties

  1. Ow! Superleuke box dit! En ik heb je code gelijk gebruikt voor de nieuwe box van augustus!

    1. Ah, supertof, mooi dat je nog wat korting hebt geregeld met mijn code 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.