Unboxing: Marissa Meyer Special Superheroes Box van Letters and Lights

Tijdens het Marissa Meyer was Emmy aanwezig met haar standje Letters and Lights, een webshop vol boekige kaarsen, maar ook andere boekgerelateerde producten. Ook heeft Emmy boxen online staan in het thema van een bepaald boek. Zo is er een box van de boeken van Marissa Meyer. Mijn fangirl is dol op de boeken van Marissa Meyer, dus ze besloot de box te kopen. We konden hem ophalen op het Marissa Meyer event, dus de dag erna moest en zouden we hem meteen open maken!

 

De box was vrij klein, dus prima voor mensen die vanuit het evenement nog de box naar huis moesten nemen. Ten eerste zagen we meteen het kaartje met de inhoud van de box erin (met een mooi Lunar Chronicle-maantje ter decoratie) en een etui met Reading is my superpower erop. De etui was wel een beetje vuil (wat aan de stof kan liggen), maar het ontwerp vind ik wel erg leuk en past bij elke boekenliefhebber!

Ook waren er twee kaarten in te vinden, waaronder eentje van Cinder en een quote van Roald Dahl. Vooral die van Cinder is echt heel tof! Ook is er badscrub te vinden van Wolf (leuke verwijzing naar Scarlet).

Dan hebben we een Good vs. Bad theezakje van Coffee&Cookie. Hierin zit honing, zwarte bes en walnoot in. Iets wat ik in eerste instantie niet meteen zou drinken, maar wie weet is de thee lekkerder dan verwacht! Ook had Emmy een kaars erin gestopt, wij kregen de Hero-kaars.

De thee en de kaars passen perfect bij Alter Ego! Ook was er een boekenlegger te vinden. De kaarsen van Emmy vind ik erg lekker ruiken, dus ik ben erg benieuwd hoe de kaars is als die eenmaal wordt aangestoken.

Ook was er kaars van Stars Above/Alle Sterren, die vol sterrenstof zit. Erg mooi! Het labeltje past ook mooi bij de cover van het bijbehorende boek.

Dit is de box van Superheroes. Een prima gevulde box met twee kaarsen, illustraties, een boekenlegger, thee en een etui. Een prima buit dus! Deze box is in ieder geval een mooie manier om nog na te kunnen genieten na het auteursbezoek van Marissa Meyer.

Hoe vind jij de Superheroes box?

2 reacties

  1. Thanks voor de toffe unboxing Joosieboyyyy <3

    1. Graag gedaan Emmiegirrlllll!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.