Unboxing: Pokémon Guzzlord GX Box

Tijdens Dynamiccon was ik flink wat inkopen aan het doen. Veel merchandise is binnen, waaronder de Guzzlord GX Box. Meestal op elke conventie koop ik zo’n pakket, dus uiteraard moest ik bij Dynamiccon er ook eentje kopen. Deze pak ik in dit blogje uit. Ik hoopte wat nieuwe kaarten te krijgen door dit pakket, maar is dat echt gelukt?

Ten eerste vind ik de box er weer erg gaaf uit zien. Guzzlord is een Ultra Beast (een Pokémonsoort die ik nog steeds wat vreemd vind) en de kleur van de box past perfect erbij. Het pakket zelf bestaat uit meerdere delen. Zo krijg je een grote kaart van Guzzlord GX (netjes, want zulke Pokémon zijn vrij zeldzaam in normale pakjes), een code voor het online spel, de normale kaart van Guzzlord en vier pakjes kaarten, allemaal uit een andere serie.

Nu is het tijd om de pakjes uit te pakken. Ik begin met Evolutions, een kaartenset waar de oudste kaarten opnieuw zijn uitgebracht. Ik had al een aantal kaarten van deze set en helaas had ik niet echt nieuwe kaarten in dit pakketje gescoord. Kan gebeuren! Er zitten ook niet enorme zeldzame kaarten in.

Dan komen we aan bij het pakketje van Fates Collide. Hierbij vond ik wel wat toffe kaarten, zoals Aerodactyl! Minccino en Cinccino zien er ook weer erg cute uit, maar voor de rest heb ik niet hele bijzondere nieuwe aanwinsten.

Sun and Moon Crimson Invasion had ook een paar mooie kaarten. De Milotic vind ik echt schitterend en de Alolan Graveler wilde ik ook graag hebben, aangezien ik daar nog een Alolanform van moest hebben. De Counter Energy is niet heel bijzonder, maar wel goed voor in de games.

Tot slot hebben we een pakket van Sun & Moon Burning Shadows. Hier kreeg ik weer wat toffe kaarten. Zo heb ik een Alolan Rattata en Raticate te pakken, maar daarbij ook een Heatmor. En ja hoor, zelfs een legendarische! Rechtsonder zie je een Darkrai, naar mijn idee een hele gave legendarische Pokémon.

Dit was mijn pakket van Guzzlord GX! Een niet enorm geslaagde box, maar ik ben zeker blij met mijn nieuwe aanwinsten. Mijn komende conventie wordt Rotterdam Comic Con of Dutch Comic Con, dus rond die tijd zal ik waarschijnlijk weer een box kopen. Voor deze box betaalde ik 25 euro, wat een prima prijs is. Het is relatief vrij goedkoop ten opzichte van losse pakketjes, dus het is zeker een aanrader!

 

1 reactie

  1. De box ziet er wel tof uit! Alleen jammer dat er niet veel nieuwe aanwinsten bij zaten 🙁

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.