Unboxing: Pokémon TCG Bewear GX Box

Tijdens een dagje Dordrecht had ik nog een bezoekje gebracht aan de Gamemania. Daar hadden ze wat Pokémonspullen in de aanbieding staan, waaronder deze Pokémonkaartenbox van Bewear. Hoewel ik deze box niet perse wilde hebben, kon ik hem niet voor 17 euro laten liggen. Veel goedkoper krijg je zulke boxen niet! Lage verwachtingen hebben was blijkbaar erg goed, want ik heb echt een hele mooie buit gehad uit deze box!

In deze box zit een grote kaart van Bewear, de normale GX-kaart, een code voor de online game en vier pakjes kaarten. De Bewear vind ik niet echt heel bijzonder, maar in de anime is hij wel erg grappig. De vorige box die ik uitpakte was niet echt een succes, dus ik was heel blij met de kaarten die ik kreeg!

Eerst maakte ik het pakje Evolutions open. Hier heb ik al veel kaarten van en is een reprint van de eerste serie. Hierin had ik echt veel geluk! Een aantal kaarten kon ik toevoegen aan mijn collectie, zoals Poliwhirl, Haunter, een Mewtwo (!!!) en een Nidoking BREAK. Supervet! Mewtwo en Nidoking zijn al twee Pokémon waar je niet snel kaarten van vindt, dus ik ben erg blij dat deze in mijn pakje zaten.

Dan hebben we X&Y Steam Seige, waar ik ook wel mooie kaarten had, zoals de Shiftry die twee verschillende types op zijn kaart heeft staan. Ziet er goed uit! Daarbij heeft Shieldon een glans, wat hem toch wel aardig mooi maakt.

Dan hebben we nog twee pakjes van Sun&Moon Guardians Rising, waar ik ook heel veel geluk bij heb. Zo heb ik in dit pakje een glimmende Chandelure gevonden, maar ook een Lycanroc GX! Deze vind ik echt heel gaaf en heeft ook een bepaald reliëf. Echt heel bijzonder! Daarbij had ik de meeste kaarten ook nog niet, ik ben vooral blij met de Pokémon uit de nieuwe regio, want daar heb ik er nog weinig van!

Ook in het tweede pakketje had ik ontzettend veel geluk. Zo had ik een Alolan Graveler en Alolan Golem. Dar zijn nog eens plaatjes zeg! Golem heeft ook glimmende elektrische vonken op de kaart, supertof! Dan hebben we ook nog een Toxapex GX in regenboogkleuren. Wauw! Ik had nog nooit zo’n kaart in een pakje gevonden, dus deze is echt een enorme aanwinst.

Dan nog even alle prachtige kaarten bij elkaar waar ik zo ontzettend blij mee ben. Wat een geweldige kaarten! Deze krijgen zeker een mooi plekje in mijn verzameling. Ik weet in ieder geval dat ik vaker zo’n pakket ga halen als ze in de aanbieding zijn, want zulke aanwinsten wil ik wel vaker tegenkomen in een box!

Welke kaart uit dit pakket is jouw favoriet?

 

2 reacties

  1. No way! €17,-??? En dat voor die mooie kaarten! Ik vind die regenboog GX kaarten mooi, ik heb er zelf ook één laatst uit mijn Mega Sharpedo EX Premium Collection box gehaald 😀

    1. Jaaaa, zo chill! Ik heb echt geluk gehad 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.