Unboxing: Proud Book Junk Yalfest Special Goodiebox

Tijdens Yalfest kocht ik een hoop, maar voor het evenement had ik al aardig wat spullen besteld, waaronder de Proud Book Junk Yalfest Special Goodiebox. Ik ben REP bij deze webshop en ik moest en zou deze box in bezit hebben. Deze webshop steekt namelijk erg veel tijd, moeite en liefde in alle producten, dus ik wilde graag een steentje bijdragen in de verkoop. Ik laat je graag zien wat er allemaal in de box zit!

 

Laten we beginnen bij de boekenleggers en de quotekaart. De quotekaart is van Caitlin Moran die een mooie en neutrale quote heeft. Hij is niet van toepassing op een bepaald boek, waardoor hij erg mooi op je foto’s kan staan bij haast elke boekenplank. Hij is lekker rustgevend en het handschrift vind ik ook erg mooi!

Drie boekenleggers zijn aanwezig in de box. Zo vind ik de quote van George R.R. Martin erg mooi, zeker met het landschap en de wegwijzers naar vele fictieve plekken. Zo leuk gedaan! Dat voegt echt wat toe aan een quote. Verder zijn er boekenleggers van Everless en The 100. De auteurs van Everless (Sara Holland) en The 100 (Kass Morgan) waren ook aanwezig op Yalfest, dus zo kon je met nog een extra aandenken naar huis.

Ook waren er drie kaarsen aanwezig, waarvan twee in het teken van Yalfest-auteurs. Alle kaarsen zijn 41 ml kaars en er zit nog een uitleg bij over het verzorgen van je kaarsen. Zo is er een kaart van The Novice/De Nieuweling van Taran Matharu, een van mijn favoriete fantasyboeken. Deze ruikt naar winter jasmijn, heeft een zwaardje als bedeltje, heeft een quote op de zijkant en is erg mooi blauw. Als ik er aan ruik, doet het me meteen denken aan het magische portaal in de serie. Zo magisch! Nu al zin om het derde deel in deze serie te lezen.

De kaars van Blood and Bone/Bloed en Beenderen van Tomi Adeyemi ruikt heel mysterieus met de geur Magic Night. Hij heeft geen bedeltje, maar hij ziet er wel gevaarlijk uit met die rook. Ik moet nog verder met dit boek, dus tijdens het lezen ga ik zeker de kaars aan zetten!

Tot slot hebben we de kaars van Books are… Portable Magic. Deze heeft de geur van wild rose en lavendel, welke ik heel fris vind ruiken, alsof je de lente volledig meemaakt! Een erg fijne kaars met nog een boek als bedeltje.

Ook hebben we kaars Currently Reading, die ook in een mooi zakje zat. Deze kaars is veel groter, namelijk 106 ml en is een exclusief ontwerp. Hij heeft de geur Highland Heather en ziet er erg rustgevend uit. Tot slot hebben we een canvas, een nieuw product in de webshop. Deze canvas past in je hand en is mooie decoratie voor in je boekenkast. Ik ben in ieder geval fan! Lisa’s ontwerpen zijn altijd heel fijn en geven je altijd een warm leesgevoel. Deze komt in ieder geval in mijn boekenkast te staan en ik ben heel benieuwd naar nieuwe canvassen!

Dit was de inhoud van de Yalfest Special Goodiebox van Proud Book Junk. Vind jij de producten van deze webshop nou ook erg mooi? Haal dan zeker wat leuks in huis! En tip: met de code FANBOY10 krijg je 10% korting op je aankopen in de webshop. Dat scheelt weer wat!

Heb jij de Yalfest Special Goodiebox ook gekocht?

2 reacties

  • Lisette op mei 1, 2018 om 12:30 pm
  • Reageer

  Hoi Joost
  Wat een mooie unboxing! Ik heb m ook gekocht en hartstikke blij mee 🙂
  Groetjes Lisette

  1. Goed om te horen Lisette! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.