Unboxing: REP Box van Proud Book Junk

Een aantal weken geleden kreeg ik te horen dat ik de komende maanden een REP zou zijn voor Proud Book Junk, een webshop met allemaal boekige producten. Als REP zou ik een gepersonaliseerde box krijgen met wat merchandise die ik de komende maanden in het zonnetje kan zetten. Graag laat ik jou zien wat ik allemaal heb gekregen!

 

Ik pakte als eerste twee kaarsen die bij elkaar horen, namelijk de Marauders Map set. De linkerkaars “I solemnly swear that I am up to no good” is een mooie kaars met een bedeltje met de tekst er ook op en hij ruikt naar dennen en sandelwood. De rechterkaars is ”Mischief managed” en ruikt naar rosewood en citrus. Hoewel de geuren dus van elkaar verschillen, passen de geuren erg bij elkaar. Ze ruiken samen wel als de echte Marauders map!

Ook kreeg ik een aantal boekenleggers. Deze zijn de meer ”standaard” boekenleggers, behalve de quote van Stephen King. Ze zijn erg rustgevend en zijn niet te fel, wat ik erg fijn vind. Als je bijvoorbeeld de boekenleggers gebruikt in een foto voor Bookstagram, vallen ze gelukkig niet zo op dat je boeken geen aandacht meer krijgen in de foto.

Dan hebben we drie kleine kaarsen. De eerste is de  I am a Booklover-kaars, welke ruikt naar vanille en jasmijn, compleet met een bedeltje van een boek. Het is een vrij neutrale geur en is gelukkig niet zo overheersend.

Ook kreeg ik een kaars van Hufflepuff, aangezien dat mijn afdeling is op Zweinstein. Deze heeft zelfs een bedeltje van een das! Op de rechterkant staat ook een illustratie van de das en rechts staat een quote van de Sorteerhoed over deze afdeling. Hij ruikt naar vanille en rozen en dit is haast mijn favoriet als het over de geur gaat!

Tot slot hebben we een kaars van A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas. Deze heeft een rozenbedeltje, een quote uit het boek en rozen als achtergrond. Deze ruikt naar, zoals je al kan raden, naar rozen. Ook een lekkere geur!

Dan hebben we nog mijn favoriete kaars OOIT, namelijk een NerdyGeekyFanboy-kaars! Dit is een gepersonaliseerde kaars (je kan zelf ook in de webshop een gepersonaliseerde kaars bestellen). Hij ruikt naar Magic Night Ik vind hem lekker mysterieus ruiken en hij ruikt ook wat naar de zee (ik ben ook opgegroeid in een dorp dichtbij het strand). Op de rechterkant staan Eevee en Pikachu, aangezien ik een grote Pokémonfan ben. Mijn favoriete Pokémon is ook Eevee, ontzettend tof bedacht!

Mijn blognaam is heel mooi neergezet en ik vind de achtergrond met de zee ook prachtig. Het is precies de kleur die ik schitterend vind! Daarbij kreeg ik een bedeltje van een boek, wat uiteraard ook erg bij mij past.

Rechts staat nog wat informatie over de kaars. Dit is ook een grotere kaars dan de kleinere, dus hij kan nog langer branden! Ook zie je allemaal opengeslagen boeken staan, die de kaars een erg mooi effect geven. De kaars neigt naar een donkerblauwe kleur, wat ik ook zeker kan waarderen. Wat een tof ontwerp!

Tot slot hebben we een canvas, een nieuw product in de webshop. Deze zijn vrij klein (ze passen in je hand) en zijn ideaal om in je boekenkast te zetten of op boekenfoto’s. Ook deze heeft een vrij neutrale achtergrond die niet veel aandacht trekt, waardoor het een hele subtiele, maar mooie decoratie is.

Dit zijn de REP-producten die ik heb gekregen! Ik ben er ontzettend blij mee, dus je kan vaak nog foto’s op Instagram verwachten van deze producten. Wil jij ook een leuk product in huis halen? Gebruik dan vooral de code FANBOY10, zodat je 10% korting krijgt op je bestelling.

Hoe zou jouw ideale gepersonaliseerde kaars eruit zien?

 

2 reacties

  1. De Hufflepuff-kaars vind ik er heel leuk uitzien maar een gepersonaliseerde kaars is zelfs nog toffer. Een Zwartraafje kaars zou mijn lievelingskleur hebben (paars) of een combinatie van tinten blauw waardoor het op een donkere nachthemel lijkt. Ik hou zelf van vrij neutrale geuren. Dus qua geur zou ik voor iets als jasmijn kiezen (denk ik alleszins) en het zou super leuk zijn mochten er op het label boeken staan en als bedel een raaf.

    1. Dat zou inderdaad prachtig zijn! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.