Unboxing: Snorlax GX Box

Het is weer tijd voor een unboxing van Pokémonkaarten! Ik zag laatst op Facebook een advertentie van de Gamemania, waarin werd vermeld dat de Snorlax GX Box was afgeprijsd naar 15 euro. Aangezien een pakje Pokémonkaarten op zich al rond de 6 euro is, vond ik dit dus een waar koopje. Al snel ging ik snel naar de Gamemania toe en nam ik een pakket mee naar huis. Zouden er nog wat toffe kaarten in zitten?

Het pakket bestaat uit vier pakken kaarten, een oude kaart van Snorlax, een Snorlax GX kaart en een grote versie daarvan. Je krijgt daarbij ook de digitale code zodat je Snorlax ook kan krijgen in de online game.

De Snorlaxkaarten vind ik heel tof eruit zien. Laten we beginnen met de klassieke Snorlaxkaart, want deze geeft pure nostalgie. Deze ziet er namelijk uit als een kaart uit één van de eerste series.  De GX-kaart ziet er ook stoer uit, zo ziet Snorlax eruit alsof hij de Z-move gebruikt waarin Snorlax de hoogte in springt en op zijn tegenstander landt. Heel leuk gedaan!

Dan beginnen we met het openen van de normale pakjes. We beginnen met het pakje van Break Through, een serie waar ik al veel kaarten van heb, dus ik verwachtte niet echt wat nieuws. Toch kreeg ik aardig awt nieuwe kaarten! Zo had ik nog nooit een Chesnaught en een Hawlucha te pakken gekregen, dus deze kan ik mooi toevoegen aan mijn collectie.

Dan door met Fates Collide. Dit pakje was ook wel erg leuk! Zo kreeg ik een Serperior en een Exploud (die glanst). Voor de rest zijn er niet echt speciale kaarten in te vinden, de meeste kaarten had ik ook al.

Tot slot zijn er nog twee pakjes van Evolutions, een serie die allemaal oude kaarten opnieuw uitgeeft. Ik heb er hier al heel veel van, dus mijn verwachtingen waren erg laag. In het begin zag ik weinig bijzonders. Veel van hetzelfde, maar ik heb ook een prachtige Mewtwo EX-kaart te pakken! Kijk, dat is nog eens een kaart die ik wel wilde hebben!

Ik ben uiteindelijk erg tevreden met mijn nieuwe kaarten. De Mewtwo ziet er vet uit, ik heb een paar nieuwe Pokémon binnen en de Snorlax-kaarten zijn dikke (haha, dik) prima. Een geslaagd pakket naar mijn idee! Heb jij de Snorlax GX-box al te pakken gekregen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.