Unboxing Zygarde Box

Tijdens Amsterdam Comic Con kocht ik een Pokémonkaartenpakket, aangezien dat een soort traditie van mij is geworden op conventies. Ik had nog geen kaart van de legendarische Zygarde, dus deze nam ik mee naar huis voor maar 15 euro! Ik was heel benieuwd naar de inhoud van deze box en welke kaarten er in zouden zitten.

P1000876

De inhoud van de box heeft een grote kaart van Zygarde EX, een normale kaart van Zygarde, een code voor het online spel en drie pakjes kaarten van Breakpoint, Fates Collide en Breakthrough.

p1000886

De grote kaart vind ik er heel indrukwekkend uitzien! Het is wel jammer dat de normale kaart er niet zo uitziet, maar een ultimate form van Zygarde in het groot hebben is natuurlijk wel heel gaaf!

p1000887

De normale kaart vind ik in ieder geval ook wat hebben, dit is de Zygarde in zijn normale vorm. Daarbij is de code voor het online spel ook onwijs handig, zo krijg je weer behoorlijk wat kaarten erbij!

p1000888

In het pakket van Breakpoint zaten deze kaarten.

p1000889

Ik vond deze inhoud niet al te bijzonder, maar ik heb wel kunnen lachen om de illustraties van Clefairy en Slowpoke, die zien er zo geinig uit! Daarbij vond ik de Gabite er heel stoer uitzien en heb ik een gracieuze Lapras te pakken gekregen (met op de achtergrond Misty die in het water zwemt!).

p1000890

Het pakketje van Fates Collide had Pokémon van vele generaties. Ik vond deze helaas wat tegenvallen, aangezien ik niet echt iets zag waar ik ondersteboven van werd.

p1000891

Gelukkig maakte het pakketje van Breakthrough het behoorlijk goed, daar zaten namelijk best wat gave kaarten in!

p1000892

Ik kan nooit genoeg krijgen van kaarten van Pikachu, dus deze versie voeg ik met veel liefde toe aan mijn collectie. Ik gok dat Teddiursa erg in de smaak valt bij liefhebbers van schattige Pokémon en Wobbuffet is flink in actie. En dan de hoofdprijs, een Zoroark Break, een kaart die je op de bovenkant van een normale Zoroark kan zetten met een extra aanval, die ziet er echt spectaculair uit!

p1000893

De Zygarde box, een mooi koopje voor deze prijs, maar de inhoud kan wat wisselend uitpakken. Dit komt vooral door de verschillende soorten pakketjes in de box (de vorige twee boxen die ik kocht waren van Pokémon Generations, die heel veel bijzondere kaarten hebben), maar alsnog ben ik erg blij met mijn aanwinsten!

Welke kaart(en) hieruit is/zijn jouw favoriet(en)?

2 reacties

  1. Awh dt zijn inderdaad wat mindere pakjes zeg. :/ Erg jammer. Breakthrough is wel goed en mooi! (zitten ook handige kaarten in om het te spelen.. ik ben begonnen met decks bouwen, bwaah <3) Speel je het ook online?

    Btw, als je de Zygarde EX in die vorm/illustratie wilt moet je zoeken naar de Tin Promo van Zygarde, die is precies t zelfde! 🙂

    1. Ik speel het spel ook online, alleen wat minder fanatiek dan andere spelers haha 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.