Unboxing: Avatar pakket van Knightmares & Daydreams

Knightmares & Daydreams is een hele leuke bookish goodies shop met onder andere boekenleggers, magnetic bookmarks en meer. Mijn fangirl was maanden rep van deze webshop en vertelde over een tof pakket die zou verschijnen, namelijk een pakket rondom Avatar The Last Airbender! Dit is een van mijn favoriete series, dus ik moest en zou dit pakketje hebben. Maar wat zit erin? Dat laat ik je zien!

Ten eerste zag het pakket er erg leuk uit, want hij was bestempeld met de vier elementen! Het pakket kon gewoon door de brievenbus, dus uiteindelijk vielen de verzendkosten ook erg mee.

Ten eerste waren er vijf magnetic bookmarks van de groep: Aang, Sokka, Katara, Toph en Zuko! Ideaal om neer te zetten bij mijn funko pops!

De andere kant laat de achterkant zien van de personages, maar Aang is speciaal, aangezien de andere kant Aang is in de Avatar-state! Compleet met lichtgevende ogen en tattoo’s.

Er zat ook een print in het pakket, namelijk van de uilgeest in de grote bibliotheek in de woestijn. Deze quote zal ik voortaan ook gaan zeggen tegen alle gasten die mijn persoonlijke bibliotheek willen bezoeken!

Er was een sticker toegevoegd, namelijk van Tui en La, de geest van het water en de maan. Deze sticker is echt schitterend, helaas wel een beetje pixellig als je hem van dichtbij bekijkt, maar alsnog erg mooi!

Vier boekenleggers zijn toegevoegd. Die van Iroh is zo goed gedaan! Zijn haar en baard kloppen helemaal en de quote is zo ontzettend passend. Suki ziet er ook geweldig uit, Azula laat niet met zich sollen en Sokka beeldt een van de meest iconische momenten uit de serie in. Cactussap, yes please!

Tot slot is er een stuk van Appa en Momo, geweldig! Met een magneetje kan hij bevestigd worden aan het plateau. Het materiaal is vrij simpel, maar het ontwerp is echt fantastisch!

Dit is het volledig pakket. Wat ben ik er toch blij mee! Verschillende personages komen aan bod, de boekenleggers zijn zo cool en de kleine Appa heeft me echt enorm verbaasd. Ik raad je zeker aan om wat te bestellen bij deze webshop, want de eigenares heeft hele toffe designs en een geweldige style! Dit wordt in ieder geval niet de laatste keer dat ik iets bij Knightmares & Daydreams bestel, want haar merchandise is een feest voor elke fanboy en fangirl!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.